Szex

Hogyan lehetne jobb az orgazmusom?

Javítható az orgazmus? Lehet jobb, hosszabban tartó? Léteznek technikák, pozíciók vagy egyéb segédeszközök, amelyekkel fokozható a gyönyör. Akinek egyszer összejött, az mindig többre vágyik, merülj hát el a szex rejtelmeiben, és újabb ajtók tárulnak fel előtted!

Az orgazmus elérése sokak számára csak vágyálom, hiszen a statisztikák szerint a nők 25%-ának van csak rendszeresen orgazmusa. Így akár arcátlanságnak is tűnhet, ha valakinek van orgazmusa, de még többet, jobbat, hosszabbat szeretne. Pedig ez nem is olyan bonyolult. Mint minden, az orgazmus is tanulható, fokozható folyamat.

Különleges pozíciók a jobb orgazmusért

  • A közös hintázás: ülj a pasiddal szemben az ő ölébe, majd mikor beléd hatolt, egymás karjába kapaszkodva kezdjetek el hintázni előre-hátra. Hol a te csípőd legyen feljebb, hol az övé. Így hüvelyedet egyenletes és folyamatos inger éri, ami eljuttathat a hosszabb orgazmusig.
  • Feküdj hanyatt, összezárt lábakkal. A fenekét erősen megragadva szorítsd magadhoz, így nem csak a hüvelyedet, de a csiklódat is folyamatosan izgatja.
  • Majdnem misszionárius: ahelyett, hogy csak simán kitárulkoznál, az egyik lábadat tornázd fel az ellentétes oldali vállára. Így sokkal nagyobb felületen érintkezik a csiklód az ő testével.
  • Feküdj hason, összezárt lábakkal, ő pedig hátulról beléd hatol. A zárt testhelyzeteddel az ő orgazmusát is fokozhatod, hiszen az összeszorított hüvelyizmok rá is hatással vannak. Ebben a testhelyzetben pénisze könnyebben elérheti a G-pontodat. Ráadásul aktus közben a csiklód is állandó izgatásnak van kitéve.
Hogyan lehetne jobb az orgazmusom?

Tantrával a tökéletes orgazmushoz

Aki kipróbálta már, vagy eszerint él, az tudja: össze sem lehet hasonlítani az az előtt átélt orgazmusokkal. Ez egy teljesen más létforma, melynek lényege a teljes lelki és testi egymásra hangolódás. Ez nem egy durr bele szex közben elért orgazmus, itt akár többórás előjáték eredménye a közösen és tudatosan átélt gyönyör, mely örök élmény marad. A tantra orgazmus pedig maga az extázis, aminek előfeltétele az egymás feltétel nélküli akarása nem csak testileg, de lelkileg is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top