Szex

Gigagaléria: tevepatás celebek

Ha azt gondoljuk, hogy csak a halandó emberek képesek olyan óriási esztétikai hibát véteni, mint a tevepata, hát nagyon tévedünk. A celebek is gyakran válnak nevetségessé akarva-akaratlanul.

A tevepata elég kétesélyes dolog: vagy röhejesek leszünk, vagy szexik. Átmenet nincs. A celebeknél pedig tényleg nagyon nehéz eldönteni: direkt vesznek fel annyira szűk nacit, hogy az bevágjon a punciba, és tökéletes tevepatát formázzon, vagy csak egy szerencsétlen ruhaválasztás eredménye mindaz, ami címlapra került?

Tevepatás celebek

Gyakran kerülnek az online celebhírek élére sztárok a rossz ruhaválasztásuk miatt. Ennek egyik legviccesebb verziója a rövid sortos tevepata. Lehet, hogy csak formás lábaikat akarták megmutatni, de ennél több is sikeredhet egy szűk, bevágós nadrággal. Ami néha annyira sokkoló tud lenni, hogy az emberek többsége egyenesen betiltaná a tevepatát.
Amúgy a tevepata kiiktatására van megoldás, hiszen piacra dobták azt a plasztikbetétet, amelyet a bugyiba helyezve akár ők is elkerülhetik a kellemetlen tevepatás celebbaleseteket.
Persze a feltűnő ruhaválasztás lehet ürügy is arra, hogy a címlapra kerüljenek a celebek egy tevepatás villantással.

Megan Fox

Pinterest

undefined

Miley Cyrus

Pinterest

undefined

Britney Spears

Pinterest

undefined

Heidi Klum

Pinterest

undefined

Paris Hilton

Pinterest

undefined

Taylor Swift

Pinterest

undefined

Julianne Hough

Pinterest

undefined

Mariah Carey

Pinterest

undefined

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top