Szex

Miért nincs orgazmusom?

Minden klappol, végre úgy érzed, megtaláltad az igazit. Pont olyan férfi, akire szükséged van, és még szex közben is figyelmes, gyengéd. Csak az a fránya orgazmus hiányzik, a nagy durranás. Te vagy az oka? Vagy ő csinál valamit bénán?

Persze az orgazmus hiánya a nőknél nem annyira szembetűnő, mint a férfiaknál, nem is jelenti azt, hogy egy nő ne élvezhetné a szexet orgazmus nélkül. Mégis, ha egyszer is összejött már, elvárható része a szexnek a női orgazmus is.

Mi kell az orgazmushoz?

A női orgazmus sok összetevős képlet eredménye, mégis, ha egyszer rájöttél, hogyan jó neked, nagy valószínűséggel legközelebb is eljutsz a csúcsra. Fontos a nőknél a ráhangolódás, a bőrkontaktus, a stresszmentes lelkiállapot, és persze a legfontosabb, hogy ismerjék saját testüket. Ne várjuk, hogy az első együttlét alkalmával rögtön összejön, hiszen meg kell tapasztalni, melyik az ideális póz az orgazmus eléréshez. Az orgazmushoz vezető út mindenkinél más és más lehet.

Miért nincs orgazmusom?

Miért maradhat el az orgazmus?

Ha igazán tisztában vagy saját tested reakcióival, partnereddel is szenvedélyes a kapcsolatotok, és mégsem jön össze az orgazmus, kicsit nyugodj meg, és engedd el a témát. Ha valaki nagyon rágörcsöl, az sem segít. Beszélgess őszintén partnereddel, fektessen nagyobb hangsúlyt csiklód izgatására. A női orgazmus egyik kulcsa ugyanis itt van, tapasztald meg saját magad, mi a legjobb, és mutasd meg azt partnerednek. Innen indul minden, aztán a szerencsésebbek megtapasztalhatják a hüvelyi orgazmust is, ami a statisztikai adatok szerint kevesebbeknek adatik meg. Ehhez tényleg vessünk le minden gátlást magunkról, és élvezzük a pillanatot!

Ha sohasem volt orgazmusod

Szex közben próbálj meg csak kettőtökre figyelni, hidd el, hogy tetszel neki meztelenül, hiszen akkor nem lenne veled! Ha azonban még sohasem volt részed orgazmusban, pedig úgy érzed, mindent megtettél az ügyérdekében, bátran fordulj szakemberhez, hiszen okozhatja cukorbetegség vagy neurológiai probléma is az orgazmus elmaradását.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top