Szex

18+: 5 dolog, amin feleslegesen aggódnak a nők szex közben

Nézzük, mik azok a kifogások, amik leggyakrabban válnak problémává együttlétkor, pedig nem is kellene velük foglalkozni. Szakavatott bloggerünk kalauzol minket.

1. Túl kövér, túl sovány, túl csontos, túl narancsbőrös, túl kis mellű vagyok, és különben is pattanásom van.

Azt tapasztaltam, hogy például szülés után a nők nagy része azért sem érzi már magát szexinek, mert átalakult a teste, és nem ugyanaz a látvány fogadja a tükörben. Ettől aztán elégedetlen lesz saját magával, és nem fogja elhinni a férjének sem, hiába bizonygatja, hogy az együttlétek során semmit nem jelent az a pár pluszkiló vagy a kicsit löttyedtebb mell. 

Én, a társadalom szemében tökéletlen alakom ellenére, rengeteg férfivel bújtam már ágyba. Volt, aki csak egyetlen éjszakára maradt, de volt, aki sokáig visszajárt. A titok, hogy sohasem azon gondolkoztam szex közben, hogy vajon feltűnik-e neki a narancsbőr a fenekemen? Ugyanis jól jegyezzék meg, hölgyeim: attól fogva, hogy egy pasi meztelenül lát minket, és a vér a fejéből lefelé kezd áramolni, már egyáltalán nem fog azon problémázni, hogy az előtte fekvő nő fizikailag tökéletes-e. Ha már idáig jutottunk egy pasival, akkor biztosak lehetünk benne, hogy kíván minket és vágyik ránk, úgy, ahogy vagyunk. Totál fölösleges azon parázni, hogy nem nézünk ki úgy, mint Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith szexjelenetében. A pasi mellettünk amúgy sem Brad Pitt. 

18+: 5 dolog, amin feleslegesen aggódnak a nők szex közben

Ráadásul ez kétélű fegyver. Ha a nő elégedetlen az ágyban, akkor a pasi egy idő után magát kezdi okolni, hibáztatni, hogy nem képes örömet okozni. Vagyis ahelyett, hogy mindkét fél számára elrontanánk a szexet, dobjuk sutba a fizikális tökéletlenségünkről való képzelgéseinket, és egyszerűen élvezzük a szeretkezést!

2. Nincs jó illatom odalent

Ezt is nem egy nőtől hallottam… Hiába mosakszik meg szeretkezés előtt, mégis, amikor az izgalom hatására elindul a természetes kipárolgás, akkor kellemetlenül érzi magát, zavarba jön a férfi előtt. 

Erre csak két dolgot tudok mondani: az egyik, hogy a szaglószervünk az egyik legkifinomultabb Ámorunk, hiszen tanulmányok ezrei bizonygatják, hogy hiába jöttünk le a fáról, még mindig az orrunk szúrja ki a számunkra legmegfelelőbb szexpartnert. Vagyis egy férfi számára a szexuális illat sokkal inkább gerjesztő, mint visszataszító. Ez nem ugyanaz, mint az ápolatlanság, természetesen jó, ha tisztán és illatosan tartjuk magunkat ott is, de szex közben értelmetlen ezen parázni, mert a férfi már olyan gerjedt állapotban van, hogy ez igazi ajzószer a számára. 

18+: 5 dolog, amin feleslegesen aggódnak a nők szex közben

A másik: ha tényleg ennyire illatmániásak vagyunk, és szeretnénk, ha odalent is virágillatúak lennénk, akkor egy apró trükk, amit néha én is szoktam alkalmazni. Mosakodás után kenjük be illatos babaolajjal a lábunk között, és így szex közben is ez az illat válik majd intenzívebbé, elfedve az eredetit. Amit NE tegyünk, az az állandó aggódás amiatt, hogy nem fog tetszeni a másiknak az ízünk, illatunk. Bízzunk a természetben, úgy van ez kitalálva, hogy jó legyen!

3. Szégyellek elélvezni

Igen, azok számára, akiknek olyan természetes az orgazmus, mint a levegővétel, ez meghökkentő lehet, mégis nem egy olyan nővel találkoztam életen során, aki azért zárkózott el a szextől, mert zavarba jött a saját orgazmusától. 

Nem lehet elégszer elmondani azt sem, hogy bármennyire nyitott a világ manapság szexuálisan, mindenhol elérhetőek a felvilágosító könyvek, a pornó, sőt a filmekben is egyre többet mutatnak a színészek az ágyjelenetekben, mégsem vagyunk szexuálisan felvilágosultak. A legtöbben még mindig nem maszturbálnak a nők közül, sőt nem is részesülnek normális felvilágosításban, hogy egyáltalán tudhassák, mi mire való, és mik azok, amik természetes érzetek szexuális együttlét közben. 

Az orgazmusban például az összerándulás, a sikoly, a test rángatózása nem azt fogja a férfiben kiváltani, hogy őrültnek nézi a nőt, sokkal inkább fokozza az örömét, a vágyát, mert a férfiak elsődleges igénye az ágyban, hogy a nőt élvezni lássák. Szeretik végignézni, mert sikerélményt ad nekik. Vagyis bárhogy is élvezünk, akár egy sóhajjal, akár hangosan, mozdulatlanul vagy rángatózva, nincs mit szégyellni rajta, vállaljuk bátran! Minden férfi imádja nézni, hallani az általa okozott öröm következményét!

A további két teljesen felesleges aggodalomról a Sorskerék blogon olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top