Szex

Jó üzlet a használt bugyik eladása

Valahol a pornó és a prostitúció műfaji határait súrolja a világháló egy újabb szeglete: a használt bugyik online adásvétele.

A tudata mélyén mindenki tudja, hogy sokaknak vannak bizarr, beteg, őrült vágyai, fétisei, ám amikor kiderül, hogy pontosan mi is az, kicsit meglepődik. Ezt éreztük, amikor ráleltünk azokra az oldalakra, amik kivétel nélkül az intim szagokra, azon belül is a használt bugyikra szakosodott, amiket online meg lehet vásárolni vagy eladni.

Jó üzlet a használt bugyik eladása

A Pantydeal és a MyUsedPantyStore oldalakon se szeri, se száma a bugyiknak, van tanga, bundabugyi, csipkés, strasszos, tényleg minden igény lefedettnek tűnik, de aki kitartóan keres, az eBay oldalán is simán talál használt textilt, amire aztán lehet licitálni. Pár óra alatt akár 100 dollárt is meg lehet keresni.

Persze a szagos bugyi nem új találmány, Japánban ez már jó ideje megélhetési forrásnak minősül, sőt külön használtbugyi-automatát is terveztek már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top