Szex

Kiderült, mi az az egy dolog, ami vonzóvá teszi a férfiakat – semmi köze az izmokhoz!

Te mit tartasz vonzónak egy férfiban? A humort? Az erőt? A tudósok szerint ezek közül egyik sem tesz igazán megnyerővé egy férfit. Most eláruljuk, mi az az egy dolog, amit tudat alatt keresünk a férfiakban!

 Sok nő, ha megkérdezik, melyik az a tulajdonság, amit a legfontosabbnak tart egy férfiban, a humort említi elsők között. Emellett legyen ambiciózus, megbízható, és nem árt, ha némi izomzattal is rendelkezik a potenciális jelölt. Egy nemrégiben végzett kanadai kutatás szerint azonban mindezen jellemzők eltörpülnek egy bizonyos dolog mellett, ami a férfiak igazi vonzerejét adja.

Kiderült, mi az az egy dolog, ami vonzóvá teszi a férfiakat - semmi köze az izmokhoz!

Ez az egyetlen tulajdonság pedig nem más, mint az altruizmus, vagyis az önzetlen segítőkészségre való hajlam. A kanadai nőtlen férfiak körében végzett kutatás bebizonyította, hogy azok, akik gyakran végeznek jótékony tevékenységet, adakoznak vagy rendszeresen segítenek másokon, gyakrabban élnek szexuális életet! De nem csak szexuális téren szerencsésebbek a jószívű férfiak: a kutatásban megkérdezett nők nagyobb százaléka választaná ezt a típust házastársnak és gyermeki apjának is. 

Kiderült, mi az az egy dolog, ami vonzóvá teszi a férfiakat - semmi köze az izmokhoz!

A macsó-mítosz tehát lejárt lemez – minden férfi nyugodtan kapja elő a kedvesebb énjét, ha hódítani akar!

Forrás: Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top