Szex

Egy óriás, gyengéd, meztelen férfi az internet kedvence

Végre megszületett egy olyan reklám, amelynek főszereplője egy teljesen átlagos férfi, aki nem mellesleg meztelen.

Merész reklámfilmet vállalt be a német Muun matracgyár, kisfilmje főszereplőjéül ugyanis egy teljesen átlagos – pocakos, szőrös, kopasz, nagy termetű, ötvenes – férfit választott, aki bevállalta, hogy megmutatja magát meztelenül. A kétperces videó felfedi a férfi testének valamennyi szegletét, a szőrös hátát, a kopasz fejét, a gömbölyű pocakját, a duzzadt lábát. Frank Künster mindennek megfelel, csak a tökéletes férfitest ideáljának nem, ám nyugodt és erős kisugárzása, illetve a videóba illesztett gondolatok megteszik a hatást.

“Erős vagyok, így megtehetem, hogy gyengéd legyek!” 

Egy óriás, gyengéd, meztelen férfi az internet kedvence

De mi köze a pocakos embernek a matracreklámhoz? Tudjuk, a németek kiválóak a mérnöki tervezésben, és most a tökéletes puhaság megalkotásában bizonyítanak, ezt pedig úgy igyekeznek eladni, hogy vesznek egy zord, szigorú külsejű német embert, aki – a német matrachoz hasonlóan – felvállalja, hogy megmutatja belső puhaságát. A videót mindenképp nézd meg! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top