Szex

Pénisz alakú dodzsem is lesz az első szexvidámparkban

A vidámpark minden erotikus fantáziát valóra vált majd – az egyetlen, ami tilos lesz, az a valódi szex a látogatók között.

 Brazíliában, São Paolótól kétórányi autóútra tervezik megnyitni a világ első szexuális tematikájú vidámparkját, az ErotikaLandet. A szexvidámparkról egyelőre csak tervek vannak – a pajzán élményekre éhes látogatóknak 2018-ig várniuk kell, hogy megépüljön a bizarr vidámpark.

Péniszalakú dodzsem, nudista medence és szexmúzeum is lesz a világ első szexvidámparkjában

 És hogy mit ígérnek az élménypark tervezői? A látogatók először is bővíthetik szexuális ismereteiket a szexmúzeumban, ahol az erotika történelmével ismerkedhetnek meg. A park dolgozóinak feladata pedig, hogy lépten-nyomon promotálják a gumi óvszer használatát.

Ha megvolt a művelődés, jöhet az igazi szórakozás: ezt szolgálja majd a nudista medence, a 7D-s mozi, ahol vibráló székek teszik átélhetővé a látottakat, a péniszt és vaginát mintázó dodzsem és a kisvasút megspékelve go-go táncosokkal. Aki megéhezik, az pedig egy afrodiziákumokat és vágyfokozókat kínáló büfében töltődhet fel.

Az egyetlen dolog, ami tilos lesz a szexvidámparkban, az a valódi szexuális aktus. A park tervezői erre a célra a közeli motelokat javasolják.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top