Szex

Erotikus szuvenírek a világból – fotók

Mennyivel izgalmasabb egy hűtőmágnesnél, egy pólónál vagy egy csészénél, ha erotikus szuvenírt hozunk haza az utazásunkról! S mennyivel izgalmasabb megtalálni az adott helyen ezeket a tárgyakat.

Megtudni, hogy miért éppen annak, éppen ott van hagyománya, kik készítik, s milyen mítoszok, legendák fűződnek hozzájuk. A német Travelbook-oldalon magam is meglepődtem egyes erotikus szuveníreken, így most meg kell azokat mutatnom nektek.

London

Minden londoni utazás kötelező része a British Múzeum meglátogatása, így a múzeumi shopban már hozzá is juthatunk egy-két különleges, az ókori erotikához kapcsolódó szuvenírhez. A korai császárkorban nemcsak a római császárok portréival ellátott érmék voltak forgalomban, hanem erotikus jeleneteket ábrázolóak is. Ilyen érmére bukkant London egyik elegáns éttermének szakácsa a Temze partján, aki azt a múzeumnak adományozta. A szerelmeskedő párt ábrázoló, úgynevezett spintria (strichelő fiút jelent a szó) érmével fizethettek az ókor bordélyházaiban – állítják a kutatók. S most egy ilyet, vagy a meztelen Aphroditét ábrázoló, csaknem 189 euróért megvásárolható érmét is hazavihetünk Londonból mint erotikus szuvenírt.

Erotikus szuvenírek a világból - fotók

Egyiptom

Kevés olyan turisztikailag látogatott hely van Egyiptomban, ahol ne kerülne a látókörünkbe egy olyan szobor, amely Mint, az ókori Egyiptom férfiasság-, nemzőerő-, termékenységistenét ábrázolja. Fején tollas koronával, kezében korbáccsal, összezárt lábakkal, s merev pénisszel álldogál a szuvenírboltok polcain erotikusan.

Erotikus szuvenírek a világból - fotók

 

A folytatásért kattints az Élet sója caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top