Szex

Dell Williams, a szexshopok anyja

A szexshopban természetes, hogy különleges kellékeket, játékszereket veszünk magunknak, senki sem néz ránk ferde szemmel, de vajon hogyan jöttek létre ezek az üzletek? Egy hölgy rossz tapasztalataival kezdődött minden...

Dell Williams 1922-ben született Manhattanben, majd Bronxban nőtt fel. Volt egy rövid románca a háború idején, ami rémes véget ért, aztán később rádiósként, majd színésznőként dolgozott. Végül úgy döntött, hogy visszatér New Yorkba, hogy a reklámbizniszben próbáljon szerencsét. 

Dell Williams, a szexshopok anyja
Egyszer aztán bejelentkezett a legendás Betty Dodsenhez, aki a 70-es években előadásokat tartott nőknek a szexualitásról. Ő tanácsolta neki, hogy menjen és vásároljon magának egy Hitatchi Magic Wandet, ami alapból egy masszírozógép, de vibrátornak is kiválóan alkalmas. 

Dell be is tért a Macy’sbe, hogy vegyen egy ilyen szerkentyűt, ám felettébb kellemetlen élmény érte. Egy húszas éveiben lévő, férfi eladó elég különösen nézett rá, és folyton azt kérdezgette, mire is fogja használni a masszírozót. Dell ekkor döntött úgy, hogy kell lennie a világban egy olyan helynek, ahol a nők úgy vásárolhatnak szexkellékeket, hogy nem kell ettől zavarba jönniük…

Folytatás a Sorskerék blogon!

Dell Williams, a szexshopok anyja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top