Szex

18+: Egy férfi vallomása: hagyd, hogy megéljem az orgazmust!

Meglepő vallomás az erősebbik nem képviselőjétől, aki gyengédségre vágyik. Ritka pillanat, ne hagyd ki!

Sokszor éri a férfit az a vád, hogy az aktus után nincs levezető szakasz, nincs cirógatás, gyengéd csókok és ölelkezve elalvás – amire a nőnek a teljesség átéléséhez mindennél nagyobb szüksége van. De vajon elég figyelmes-e a nő a férfi orgazmusa után?

A párommal több éve élünk stabil kapcsolatban, bár nem vagyunk házasok, de közös gyermekünk is született. A kapcsolatunk példaértékűnek hozható fel, tényleg minden klappol benne. Sajnos nem vagyok elég merész ahhoz, hogy a szexben igazán szókimondó legyek, talán ezért is mardos egy dolog, amihez bátorságot kell gyűjtenem és meg kell beszélnem a párommal. Talán az első lépcső az, hogy leírom és magamnak is megfogalmazom, mi is bánt ennyire.

18+: Egy férfi vallomása: hagyd, hogy megéljem az orgazmust!

Az aktusaink során különös figyelmet fordítok Ancsára mint nőre a teljes aktus során. Nincsenek elkapkodott keféléseink, csak ha mindketten úgy kívánjuk, tényleg türelemmel és szeretettel építjük fel benne az izgalmat és vezetjük el egymást az orgazmus felé. Ancsának van egy rossz szokása, ami engem nagyon zavar. Mivel nem szed tablettát, mert nem szeretnénk hormonokkal bombázni a szervezetét, óvszerrel vagy megszakítással védekezünk. Mivel Ancsa is és én is nagyon szeretjük, ha a spermám összespricceli őt, és nagyon felizgatja a látványa az orgazmusomnak, sokszor látni akarja, ahogy pulzálva élvezek. A probléma ott kezdődik, hogy szinte még el sem élveztem és zihálva kapkodok levegő után, ő máris előránt egy törlőeszközt (gondolom más is használ erre ruhadarabokat), és elkezdi letörölni az ejakulátumot rólam. Konkrétan félti a lepedőt és a takarót, hogy összekenem. Értem én, hogy nem lehet naponta ágyat húzni, de mégis nagyon zavar, hogy nem tudom békében, nyugalomban megélni az orgazmusomat, mert rögtön törölget engem gépies mozdulatokkal, mint egy takarítónő. Nehogy azt higgyétek ti, nők, hogy a férfinak nem kell egy kis gyengédség, miután elélvezett. Mi is szeretjük, ha csókolgatják a farkunkat, miután elélveztünk, simogatnak és kényeztetnek minket. Ahogyan ti is szeretitek a becézgetést, cirógatást, egy lazító masszázst, úgy azt egy valamire való férfi is nagyra értékeli az ilyen pillanatokat. Nagyon illúzióromboló tud ez lenni, olyan érzésem támad ilyenkor, mint amikor kupiba jártunk huszonévesen, és amint elmentünk, a kurvában megszűnt a nőiesség szikrája is, és határozottan arra terelte a szót, hogy távozzunk. No de oda ezért jártunk, nem többért. Egy kapcsolat azonban nagyon más…

Folytatás a KettősLátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top