Szex

Bérférj: te bevállalnád?

Bizony vannak olyan helyzetek az életben, amikor jól jönne a háznál egy férfi. Pont erre épít egy különös társkeresőoldal, ahol bérférjet foghatsz magadnak, ha épp szingli vagy.

Itt az internetes társkeresés legújabb formája, melynek hatására szomorú szingli nők ezrei fogják letenni a húsklopfolót, és használják végre arra, amire való.

Például egy szép, nyers marhafelsál rostjainak kiegyengetésére, hogy a végeredmény puha, omlós és porhanyós legyen. Így van, lányok, hagyjátok azt a húsklopfolót, nem való az szögbeverésre. És ne járkáljatok akkora önbizalommal és mellénnyel a barkácsáruházakban, mert a miliő valójában gén- és testidegen tőletek, valljátok be, főleg akkor, amikor megkérdezi tőletek az eladó, hány méter hosszú gurtnit szeretnétek a redőnyszereléshez. Hát, öööö, olyan normál ablakra való kellene. Szabvány ablak, szabvány redőny, tudja. Úgy hiszitek, süt belőletek az önbizalom? Mert rátaláltatok erre az antifeminin szóra, hogy gurtni? Azt sem tudjátok, mi az. Ja, dehogynem. A gurtni az, ami leszakad, és a kezetekben marad. Nem, nem csak úgy hirtelen. Alattomosan, utálatos módon először csak foszladozik, jelezvén, hogy hamarosan újabb problémahalom gördül az utatokba. Mit halom, egy szikladarab, egy rendellenesség, egy anomália, ami arcátlan módon, kiugróan belezavar a mindennapokba. Egy leszakadt redőny mellett ugyanis nem lehet egy egyedülálló nőnek normális keretek között, pihenéssel eltölteni az éjszakát, bármilyen karakán csaj is legyen ő. Mert maszkos betörők egész sorát véli látni a földszinti ablak alatt, akik csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy behatoljanak.

Bérférj: te bevállalnád?

Végül megérkezik a redőnyös, és leplezetlen bizalmatlansággal figyel, nem igazán érti, mit szeretnétek kezdeni azzal a két méter hosszú redőnygurtnival a kezetekben. Késő magyarázkodni, vagy a barkácsáruházra kenni a dolgot, nem fogja elvinni a balhét. A redőnyös, aki jelenleg egy pozitív hős, egy megmentő, egy semmiből előkerült hibaelhárító, elővesz egy akkora hosszú kötelet, mintha dzsippel indulna szafarira a sivatagban, és gepárdot próbálna befogni. Igen, itt az a pont, amikor le kell ülni és el kell gondolkodni. Mert lehet három diplomád, ütvefúród, csavar- és szerszámkészleted, és végül is elmondható, hogy tudod, hol az ablakmosótartály az autóban, mégis mindig-mindig arra konklúzióra jutsz, hogy kell egy férfi. És nem csak azért, hogy kivegye a kezedből a húsklopfolót, hogy drága-szívem-ne-ezzel-verjél-már-szöget-a-falba-hol-a-kalapács-megcsinálom, hanem hogy legyen kihez odabújni, és megosztani az élet nevű társasutazást.

Nem ismerem a Bérférj weboldalt, nem tudom, milyen szempontok szerint működik. Fura egy társkereső megnevezés, az biztos. Mégis úgy képzelem, ez nem valami olyasmi, ahol nyalka eszkortfiúk rendelhetők családi eseményekre, hogy ne legyen gáz, ha egyedül érkezel… Folytatás az Eszter élete blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top