Szex

18+: Kicsi hímvessző, nagy orgazmus a nőnek? Lehetséges ez?

Magasság, széles vállak, nagy bicepszek, és igen, nagyméretű hímvessző. Mind-mind a férfiasság szimbólumai. A férfiak szerint legalábbis. És szerintünk? Számít, hogy egy férfinak mekkora például a pénisze?

A férfiak szerint a nagyméretű hímvessző az egyik legfontosabb jele a férfiasságnak. Mintha a nagy méret egyfajta garancia lenne a nők kielégítésére. Ha tudnák, hogy ennek mennyire nincs köze a lényeghez… Olvasói történetek következnek.

“A ritmusától teljesen elvesztem”

“Korábban én is hajlamos voltam bedőlni annak a sztereotípiának, mely szerint a nagyobb méret nagyobb orgazmust is jelent – írja Anita, a fényképe alapján csinos, harmincas franciatanárnő. – Néhány évvel ezelőtt azonban történt valami, ami egy életre megváltoztatta ezt.

Szabolccsal a Randivonalon ismerkedtünk meg. Ő volt az első, aki felkeltette a figyelmemet a leveleivel. Okos volt, szellemes és provokatív, a szónak csakis a jó értelmében. Ránézésre azonban egyáltalán nem volt az esetem. Egy közepes magasságú, nagyon vékony testalkatú férfit képzelj el, aki lófarokban hordta félhosszú, nem túl dús haját. Az első randi után udvariasan megírtam neki, hogy nem szeretnék vele újra találkozni. Aztán visszakoztam. Talán az éles esze, az olvasottsága, a sok közös téma miatt. Amiért úgy tűnt, mély érzései vannak, nem mellesleg tapasztalt a nőkkel. Eldöntöttem, hogy adok egy esélyt a kémiának is.

Néhány randevú után felmentem hozzá, és a beszélgetést az este végén egy hosszú, finom csók követte, majd megkérdezte, nála tölteném-e az éjszakát. Igent mondtam, mert türelmetlenül ki akartam deríteni, milyen együtt az ágyban. Amikor hozzáértem, és a kezembe vettem a férfiasságát, magam is meglepődtem. Kifejezetten kicsi és vékony hímvesszője volt. Nahát. Mint egy kisfiúé, gondoltam, és némileg aggódva vártam a folytatást.

Őt szemmel láthatóan egyáltalán nem befolyásolta a mérete magabiztosság szempontjából. Minden mozdulatából sütött, hogy van ötlete a szerelmeskedéshez. Ahogy simogatott, forgatott, csókolt, ma is beleborzongok abba a magától értetődő természetességbe, ahogy felém fordult. Pedig alig ismertük egymást. Teljesen beindultunk az előjátéktól. Egyszerre éreztük, hogy mikor kell továbblépni. Amikor belém hatolt, még nem éreztem semmi különöset. Kicsit furcsa is volt a korábbi tapasztalatok után a testünk érintkezése. Hasra fordultam, mert tudtam, hogy nekem az a póz a legizgatóbb. Amikor így folytattuk, a ritmusától teljesen elvesztem. Hol lassan, hol kicsit gyorsabban mozgott bennem, hol teljesen leállt. Ilyet velem még férfi nem csinált, olyan volt, mintha az őrületbe akarna kergetni, megszűnt minden körülöttem. Egyedül arra bírtam gondolni, hogy még, még, akarom ezt a férfit és azt, hogy boldoggá tegyen. Háromszor élveztem el, a második volt a legnagyobb katarzis, leírhatatlan hálát és kielégültséget éreztem, amikor vége lett. Ő pedig valahogy nem tűnt mindettől meglepettnek…”

Kicsi hímvessző, nagy orgazmus a nőnek? Lehetséges ez?

“Azt csinált velem, amit csak akart”

Hasonló tapasztalatai vannak Évának is, aki szintén kételkedett abban, hogy egy kisméretű hímvessző katartikus orgazmust okozhat. “Balázs előtt kifejezetten nagy férfiassággal megáldott partnereim voltak. A szexuális életemmel sosem volt semmi baj, utólag visszagondolva azonban tény, hogy gyakran volt bennem óvatosság. Négykézláb például nem szívesen szeretkeztem senkivel, mert előfordult, hogy a partnerem fájdalmat okozott. A vadulós szexnél pedig egyáltalán nem volt mellékes, hogy mennyire vagyok felizgatva, különben szintén kicsit kellemetlen volt.

Balázst egy buliban ismertem meg, épp egy szakításon igyekeztem túltenni magam. Elképesztően jót tudtunk beszélgetni, az sem zavart, hogy jó néhány évvel fiatalabb volt nálam. A bulit persze randevúk követték, a randevúk pedig egyre romantikusabbak lettek. Sosem fogom elfelejteni az első együttlétünket.

Egy átcsavargott este után nálam kötöttünk ki. Balázs néhány pohár bor után ontotta a bókokat, vicceket, amikor pedig belemelegedtünk a csókolózásba, még egy kisméretű hímvesszőkkel kapcsolatos poén is elhangzott. Ma már persze tudom, hogy előttem komplexusa volt a kicsi és vékony pénisze miatt. De feleslegesen tartott a szextől.

Amikor szeretkeztünk, teljesen át tudtam adni magam az összes forgatókönyvnek, amit kitaláltunk. Csinálhatott velem, amit csak akart, emelhette égnek a lábam, követelhette, hogy álljak négykézlábra, ösztönösen és boldogan engedelmeskedtem. Ráadásul az orális szex is jobban esett így. Utólag annak örülök a legjobban, hogy olyan sok és intenzív orgazmusom volt vele, hogy szerintem egy életre megjegyezte; a méret nem garancia semmire.”

Mindkét nő azt írja, az első együttlétet a többi még inkább felülmúlta. Azóta, ha férfi társaságban viccből szóba kerül a téma, csak csendben mosolyognak. Tudják, a másik nemet meggyőzni nem lehet, de ők nem is akarják. Nekik elég, hogy bennük megdőlt egy sztereotípia. 

És ha már pasik, jöjjön egy kis nosztalgikus videó, az Alul semmi egyik ikonikus jelenete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top