Szex

“Csábíts el, bébi!” – Minden pasinak ez a mániája?

A legtöbb férfit könnyen le lehet venni a lábáról. Elég egy szexi fehérnemű, egy csábos mosoly és néhány erotikus mozdulat a részünkről. De hogyan állunk ezzel mi, nők? És mit jelent mindez a férfiaknak? A téma női és férfi szemszögből.

Akármikor szóba hozom ezt a kérdést nők előtt, mindenhol az a reakció, hogy “a te férjednek is ez a mániája?”. Aztán legtöbbször jönnek a sóhajok, mosolyok, aggodalmas tekintetek, mert persze részünkről a kérdés igencsak összetett. Függ a szenvedélytől, de a rohanós hétköznapoktól is, legfőképp pedig talán az önbizalmunktól. Amivel bizony sokan hadilábon állunk. Egy feleség és egy férj véleménye következik.

“Olyan, mintha nem én lennék”

Kriszta kereken negyvenéves, és bár kifejezetten csinosnak tartják, különösen nem boldog a korától. Férjével több mint tíz éve élnek együtt, két gyerekük van, egy hat- és egy hároméves kislány. Szerelmi házasság volt, amolyan “zsigeri vonzalom”, a szenvedéllyel a mai napig nincs is semmi baj. A szex – “amikor jut rá idő” – Kriszta szerint “tízpontos”, bár néha lehetne benne egy kicsivel több romantika és gyengédség a férje részéről.

“Élek-halok a szeretkezéseinkért, bár tény, hogy sokkal gyakrabban bújtunk be az ágyba anno, mielőtt megszülettek a gyerekek – meséli. – Egy ideje már csak hetente egyszer, általában a hétvégén bújunk össze. Amikor reklamálok emiatt, Péter mindig ugyanazt mondja: »Hát csábíts el, bébi, tudod jól, mennyire beindulok ettől, elég csak szép lassan levetkőznöd, megmutatnod mindened, és odaülnöd az ölembe!«

Mindez nem tűnik túl nagy kérésnek a részéről, ráadásul baromi jólesik, hogy még mindig nagy hatással vagyok rá, mégis nehezemre esik eljátszani a végzet asszonyát. Irtóra zavar például, hogy van rajtam hat-hét kiló. Ameddig nekem nem jó belenéznem a tükörbe, olyan nehéz elhinni, hogy a férjem beindul tőlem! Akármilyen jó a szex, azonnal zavarba jövök egy ilyen helyzettől. Valahogy olyan, mintha nem én lennék, de lehet, hogy csak túlságosan beleragadtam az anya és a dolgozó nő szerepébe. Nem könnyíti a helyzetet az sem, hogy gyakran érzem magam halálosan kimerültnek este. Pedig többször bebizonyosodott, hogy Pétert nagyon izgatja, ha elkezdek vetkőzni, ha végignyúlok egy szép fehérneműben az ágyon, vagy csak úgy elkezdek izgató dolgokat suttogni a fülébe. Vagyis abszolút lenne értelme, hogy mindez rendszeres legyen.”

A kérdésre, hogy mivel tudna a férje segíteni ezen, Kriszta azt mondja, jó lenne, ha a rohanós hétköznapok vagy sűrű hétvégi napok után nem várná el a férje, hogy képes legyen egyből váltani. “Könnyebben menne, ha lenne valamilyen »előjáték« a csábítós jelenet előtt, bókok, gesztusok, romantikus üzenetek formájában Péter részéről. Ezek mind segítenének ráhangolódni az estére, elhinni, hogy valóban nem számít, hogy jelenleg nincs lapos hasam, feszes fenekem. De a férjem ezt nehezen érti meg. Szerinte nekem »tudnom kell, hogy mennyire megőrül értem«. Egy üveg bor, jó zene, beszélgetés, miközben azt érzem, hogy fontos vagyok neki… Én ezeket igényelném. Aztán fordulhat a kocka, akcióba léphetek én. Mi olyan bonyolult ebben? Nem is értem.”

“Csábíts el, bébi!

“Ti, nők bonyolítjátok túl!”

“Ezt is, mint oly sok mindent, ti, nők bonyolítjátok túl – mondja ezzel szemben Péter. – Mi nem kezdünk el ilyeneken agyalni, mint hogy jaj, mennyire sok önbizalom kell vajon ahhoz, hogy levetkőzzetek előttünk, vagy mennyire befolyásolja ezt a fáradtság. Őszintén szólva, ezt az önbizalom-problémát nem is nagyon értem. Nekem Kriszta a legszebb nő a világon, tudja ezt jól. Milliószor elmondom neki a mai napig. Imádom a látványát, a bőre illatát, érintését, arcát, szemét, mindenét.

Azt is tudja, hogy ha meglátok egy gyönyörű fehérneműreklámot, akkor az első gondolatom az, hogy de szép ez a nő, de szép, ami rajta van, de rögtön utána Krisztán képzelem el az fehérneműt, és arra vágyom, hogy ő csábítson el benne. Egyszerűen arról van szó, hogy minden pasi szereti a szépet, a szemet gyönyörködtetőt. A csomagolás nagyon fontos nekünk, bárki bármit is mond, de mindig külön bónusz, ha ezt a feleségünk is tiszteletben tartja, ha él ezzel. Ha nem kell mindig a tréningruhát kell levenni róla, ha nem kell mindig kirángatni a gép elől a szex miatt.

Amikor azt látom, hogy Kriszta miattam és a szex miatt öltözött ki, vagyis készen áll arra, hogy szexeljen egy baromi jót, teljesen beindulok. Ez a »felhívás a keringőre« üzenet nagyon jó benne. Ilyenkor én is kimozdulok a jól megszokott komfortzónából, ami sokkal nagyobb élmény, mint a rutinszex.

Tudom, hogy a nők sosem elégedettek magukkal, de én ezt nem is értem. Ha valaki szépnek tartja magát, akkor részünkről akármennyi túlsúly lehet rajta, úgyis az jön át, amit érez. Ha pedig egy nő magabiztos, iszonyatosan megnő a szexuális kisugárzása. Ellenkező esetben, amikor valaki csak a pasi miatt csinál mindent, valóban idétlen irányt vehet a kezdeményezése. Kell, hogy legyen valami, ami segít ezen: egy-két pohár bor, egy ruhadarab, egy forgatókönyv, ami tökéletesen megfelel mindenkinek.

Nekem elég, ha Kriszta vizes hajjal, egy szál törölközőben végigvonul előttem úgy, hogy kilóg kicsit a feneke. Máskor, ha a szemében, mosolyában azt látom, hogy nagyon kellenék neki, akkor mindegy, hogy hány óra van, vagy hogy az előző nap szexeltünk-e. Ehhez képest tökéletesen mindegy, hogy nincs gigaméretű melle, vagy most épp darázsdereka sem. Egyébként számomra is önbizalom-növelő, ha bedobja magát. Ilyenkor szex közben el is felejtem egy-egy percre, hogy a feleségem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top