Szex

Ilyen kínos szextörténeteket még nem hallottál!

A legforróbb, legintimebb pillanatokban megesett bakik maradnak a legemlékezetesebbek! A pillanat hevében olykor rettentő kínos helyzetekben találhatjuk magunkat. Idővel ezek vicces történetekké szelídülnek, némelyek városi legendává növik ki magukat.

“Egy nagyon helyes szőke sráccal randiztam. Nagyon jól elvoltunk, éppen tél volt, a hóesésben sétáltunk. Mikor megálltunk, felém fordult, hogy megcsókoljon, de ahogy egy lépést akart tenni felém, megcsúszott, és nem gyengén megfejelt. Eltört az arccsontom :S Elég elcseszett randi volt….”

Ilyen kínos szextörténeteket még nem hallottál

“Mindig 3x leellenőrzöm, hogy a kisfiam alszik-e már, ez ezúttal sem történt másképp. Így hát halál nyugalommal bebújtam a takaró alá, és míg én nagyban kényeztettem a páromat, kisfiam szép csendben átsunnyogott hozzánk. Olyan csendben volt (vagy mi voltunk annyira elfoglalva), hogy az sem tűnt fel egyikünknek sem, hogy felmászott az ágyra. Egyszer csak arra eszméltem, hogy a kis drága ráfeküdt a fejemre, és elkezdett az apjához beszélni, persze apa szerszáma a számban… Még jó hogy nem lesett be a takaró alá.”

Ilyen kínos szextörténeteket még nem hallottál

“14 éves koromban valamelyik magazinban olvastam, hogy egy srác az anyja vázájával maszturbál folyamatosan, és hát nem részletezem, mi okból kifolyólag, de én is kipróbáltam az önkielégítésnek ezt a bizarr módját. Akkoriban fogalmam sem volt olyan dolgokról, mint síkosítás, és azt hiszem, valamilyen szinten ez lett a vesztem. A félig merev állapotban bedugott farkam ugyanis egy idő után kőkeménnyé meredt a szűk üregben, és se ki nem tudtam húzni, se beljebb tolni. Az ijedtség ellenére viszont a péniszem tovább meredezett, így másodperceken belül döntöttem: egy csapással széttörtem a vázát egy szék támláján. Nagyjából annyi időm maradt, hogy visszahúzzam a sliccem, a csörömpölés hatására ugyanis anyám másodperceken belül berontott a szobába. Utólag visszagondolva lehet, jobban jártam volna, ha egy ép vázával a faszomon segítséget kérek a családtól, mert a dédanyai örökség eltörését a mai napig nem bocsátották meg nekem.”

Még több kínos sztori az Inside of love blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top