Szex

Áldozat vagy megmentő vagy a kapcsolatotokban?

Az áldozat-megmentő típusú kapcsolatokhoz két ember kell, és két önként vállalt szerep. Az áldozat típus bevonzza a megmentő típust, és fordítva.

Találkoztál már a munkahelyeden a szomorú szemű, kedves fiúval, aki a nők kedvence, bár ő mindig azt hangoztatja, hogy keresi az igazit?

A 24 éves Lea így mesél erről:

Ricsit a munkahelyemen ismertem meg, kedves, udvarias, titokzatos fiú volt. Minden nőnek tetszett a nagy kék szemeivel, és tényleg nagyon udvarias volt, felajánlotta az esernyőjét a zuhogó esőben, és inkább ő ázott el, rögtön felpattant a kávézóhelyiségben, amikor egy nő belépett, lehetett az a 65 éves Rózsika néni vagy a 18 éves Jucuska. 
A negyven körüli munkatársainknál volt a legnagyobb sikere. Barátnője nem volt, de tudtuk, hogy kivel bújt ágyba a cégnél. Ez is olyan ártatlan dolog volt, hogy szegény Ricsikét a bögyös elvált Marcsi az ágyába rángatta. Nagyon meglepődtem, amikor elhívott randira, izgalommal vártam a találkozót. Még kedvesebb és figyelmesebb volt, mint a munkahelyünkön, még sosem kaptam egy férfitól sem annyi figyelmet, mint tőle. Végül elérte, hogy az ágyamba kössünk ki, anélkül hogy bármiféle kötöttséget vállalt volna. Hónapokig tartott ez a huzavona. Találkoztunk, kedves volt, szeretkeztünk, de mindig sugallta, hogy odavan értem, de a múltjában még ott van valaki, akire vár. Amikor szakítani akartam, mindig biztatott, hogy hátha én vagyok az igazi, csak a titokzatos volt kapcsolata iránt érzett olyasmit, amit irántam. Amikor határozottan kitettem a szűrét, éjszaka hívogatott, hogy csak rám tud gondolni, hogy összezavartam. Mindig azt éreztette velem, hogy ő egy csapongó alkat, de miattam meg tudna változni. Amikor engedtem neki, visszahúzódó lett, elmerengett a semmibe, és szomorúan simogatta a kezem, olyan volt, mint egy szomorú kisgyerek. Mintha az anyukája lettem volna, akitől azt várja, hogy lássa el a térdén a bibijét, mert elesett a kertben.

Áldozat vagy megmentő vagy a kapcsolatotokban?

Találkoztál már te is olyan férfival akiről később azt gondoltad, hogy miért mentem bele a kapcsolatba, hogy nem vettem észre, hogy megbízhatatlan és csak kihasznál?

Az ilyen típusú férfiak kamaszként viselkednek a kapcsolatokban, vágynak a szabadságra és a függetlenségre, de szeretnének párkapcsolatban is élni. A párjuktól törődést, gondoskodást várnak el, és hogy a szükségleteit kiszolgálják.

Olvass tovább, és tudj meg többet a szerepekről az Inside of love blogon!

Áldozat vagy megmentő vagy a kapcsolatotokban?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top