Szex

Segítség, a párom mindig csak ugyanúgy akarja

Hiába szeretnél némi változatosságot? Kipróbálni más pózokat is? Némi fantáziát vinni a szeretkezésbe, de bárhogy is próbálkozol, mindig ugyanúgy, ugyanabban a testhelyzetben találod magad, és a teremtés koronája ugyanazokkal a mozdulatokkal, ugyanúgy elégül ki?

Ha szeretnél változtatni, ha szeretettel, megértéssel akarod feloldani ezt a különbséget kettőtök között, akkor elsősorban értened kell a probléma gyökerét. Sok férfit érint, nem a te párodban a hiba, egyszerűen így működnek. A társadalom a férfiakat a teljesítményük alapján ítéli meg, legyen az vagyon vagy szexuális teljesítmény. Ez saját maguknak is fontos mérce. Bizony minden férfiban ott a feszültség, a félelem attól, hogy egyszer csak nem sikerül, hiszen ők nem tudják tudatosan befolyásolni az izgalmi állapotot. Ha nincs inger, nincs vágy, vagy bármi – ami nem is tőlük függ – megakadályozza őket és nem működik a szerkezet, akkor azt személyes kudarcként élik meg. Ezért különösen nagy élmény számukra az első, vagy néha nem az első, de mindenképp az az alkalom, amikor kifejezetten sikeresnek érezhették magukat. Az elme minden információt rögzít. Különösen azokban a pillanatokban, amelyek érzelmileg erőteljesek. Rögzíti a siker körülményeit, és ezeknek a körülményeknek a megléte biztonsággal tölti el. Ezért később is az adott helyzetben, az adott pózban érzi magát biztonságban. Úgy már volt sikere, és most biztonságra játszik.

Hogyan oldd fel mindezt? Tudd meg az Erotitka blogról!

18+: Segítség, a párom mindig csak ugyanúgy akarja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top