Szex

18+: Tilos a behatolás, csak pettingelj!

Térj vissza a kezdetekhez! Pettingelj a pároddal! Meg fogtok lepődni! Ha előre eltervezitek, hogy TILOS a behatolás, olyan kapuk tárulnak föl előttetek, amikre nem számítottál! Ha kicsit ellaposodott a szexuális életetek, tiltsátok ki az ágyból az aktust egy időre... Maga a tudat, hogy "nem szabad", lehet hogy felszabadító, izgató, és úgy fogsz vágyni párod érintésére, mint a friss szerelmesek!

Milyen érdekes, hogy anyanyelvünkben nincs is szó arra a szexuális tevékenységre, amely két ember közötti intim kontaktusra  és mindkét fél szexuális izgatására irányul, de nem végződik közösüléssel. Ugye előjátéknak hívjuk azt, amikor a behatolást megelőzően izgatják egymást a párok. Na de ha nem történik behatolás? Az angol “petting” kifejezést használják a szexológusok az ilyen típusú nemi érintkezés megnevezésére.

18+: Tilos a behatolás, csak pettingelj

A petting minden olyan testi érintkezést magába foglal, mint a simogatás, csókolózás, kényeztetés stb., melyeknek célja, hogy testi-lelki  örömet szerezzenek egymásnak a szigorú értelemben vett nemi aktus nélkül. A petting során használhatjuk kezünket, szánkat, nyelvünket vagy bármely testrészünket, bár a kifejezés általában a nemi szervek célzott ingerlését takarja.

18+: Tilos a behatolás, csak pettingelj

A férfiak általában maszturbáció, petting vagy közösülés útján is képesek az orgazmus elérésére. Sok nőnek azonban gyakran NEM elegendő inger a férfi nemi szervének mozgása a hüvelyben ahhoz, hogy kielégüljön, ezért gyakran további simogatásra, csiklókényeztetésre van szüksége. Ez történhet ujjakkal, szájjal vagy bármilyen szexuális játékszer alkalmazásával. A petting tehát mindkét partner számára lehetővé teszi az orgazmus elérését, sőt néhány nőnek ez a kielégülés legkedvezőbb vagy egyetlen formája…

Mikor javallott a több petting? Tudd meg az Inside of love blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top