Szex

18+: Miért a szexszel zsarolnak a nők?

Miért zárkózik be egy nő? Miért jut el minden kapcsolat egy idő után oda, hogy a nőnek már nincs kedve az esti, frenetikus párnacsatához? Miért a szexszel zsarolnak egy idő után a nők? – teszi fel a kérdéseket bloggerünk, és megkísérel választ is találni.

Este, miután mindent végigcsinált egy nő, a gyerekektől elkezdve a háztartáson át…stb, még az idétlen vicceid is meghallgatja a nőkről, amivel ugye jól megalázod, amivel ugye azt éred el, hogy rájöjjön, nem is tiszteled a nőket, ezzel ugye őt sem, majd jól megbámulod az utcán a seggeket, mert hát sok szép csaj van, ebben egyetértünk, no de ugye ez, életed párjának akár rosszul is eshet, hiszen neked is rosszul esne, ha egy-egy pasi után fordulna szerelmed, majd odanyögné, hogy vakságot nem fogadott. Persze, meg is teszi, hidd el, csak ő tisztel annyira, hogy nem akkor teszi, amikor együtt vagytok.

Szóval, megcsinál mindent, kapsz vacsit is, az ágyat is megveti, sőt még az újságot a klotyó mellé készíti, hogy nyugodtan üldögélj, és lógasd, amid van, majd no para, kitakarítja a wc-t, persze, aminek ugye sosem hajtod le az ülőkéjét, és persze, nem baj, hogy össze-vissza fröcsög a pisid, ezért van a nő, hogy azt feltakarítsa.

Na, ugye ezek után, mégis csak jó lenne szexelni.

Ja, neked most gyorsabban ment, nem baj. De az igen, hogy neki nem segítettél, és úgy hagytad, parlagon, úgy, hogy ő még vágyott volna az örömre.

Ne izgulj, megbocsátja, persze, nem haragszik. Még a kurva óvszert is kidobja utánad, amit csak ledobtál a földre…

18+: Miért a szexszel zsarolnak a nők?

Csak aztán ez ismétlődik. Jön egy újabb vicc, egy újabb idegen popó megbámulása, egy újabb jaj ne sírj már drágám, vagyis kit érdekel, mit érzel, majd egy újabb wc-pucolás, miközben mindent a segged alá tol az asszony, és még meccsre is mehetsz, és balettra sem kell elmenned a feleségeddel, mert persze, megérti a nő, hogy nem szereted, persze, te nézheted a krimit, a híradót, addig az asszony játszik a gyerekekkel, jaaaa…de egy romantikus film, ami megint a nő LELKÉNEK lenne jó, az f***ság, semmi baj.

Na, már megint szexeltek, és most már nincs kedve a feleségednek. De mégis, persze, szétdobja a lábait, hogy neked, ugye, jó legyen.

Utána jön a következő nap. Egy újabb popó, egy sörözés a barátokkal, amíg anya játszik otthon a gyerekkel, egy focimeccs, egy sokáig tartó munka, ami persze fontos, mert a család jövője múlik rajta, de kit érdekel, hogy közben az asszonyod is gürizik, és ő munka után nem ülhet le csak úgy fészbukozni vagy levelet olvasgatni, vagy a klotyón ülni fél órát, mert közben ott a gyereksereg, a mosni való, és még ez, az, amaz. Ami persze jó, hisz nő, no de csak jó lenne, ha megkérdeznéd, mizu, drágám? hogy vagy? hogy érzed magad. És nem, nem úgy, hogy egy mondatos válasz után már rólad van szó újra. No de így van, asszony végig hallgat, segíteni próbál…stb.

Na, jön az este, megint, de a feleségednek nincs kedve.

Miért? Komolyan kérded? Folytatás a Magabiztos Nő blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top