Szex

Üzenet a nőknek egy férfitől

Nem mindennapi üzenet a női nemnek Molnár Attila "Suttogótól".

“Azt mondom, uraim, eljött az idő. Nekünk, férfiaknak. A tanulás ideje. A lecke pedig nem más, mint a szeretet.

Megannyi dicsőséges skalp van már övünkre tűzve. Hódítottunk, birodalmakat hoztunk létre, anyagi jólétet teremtettünk. De mindeközben elnyomtunk, pusztítottunk, háborúztunk. S most lelketlen teremtésünkben, félelemtől vacogva tesszük fel a kérdéseket: Hogyan tovább? Merre tovább? Kihez fordulhatnánk? Ki fog ezek után segíteni nekünk?

Van egyáltalán valami vagy valaki e bolygón, ki ennyi pusztítás után még segítő kezet nyújt nekünk? Szerencsére van. Vagy inkább hála Istennek. Mert itt vannak, velünk vannak a nők.

S ha kétely ébredne benned ezen állítás helytállóságát illetően, csak gondolj bele! Isten a nőre bízta az új életet. Benne fogantatik meg a gyermek, a testében fejlődik, lelkével a legszorosabb kapcsolatban.

Üzenet a nőknek egy férfitől

Ő az, ki minden körülmények között képes szeretni, gondoskodni, elfogadni, együtt lélegezni. A szeretetet, uraim, nem tanfolyamokon, kurzusokon, tréningeken tanuljuk meg.

Ott csak gondolatokat, alapokat kapunk. A szeretetet az ölelésekben, az érintésekben, a csókokban kapjuk, s általuk megtapasztalva tanuljuk meg. És bizony nagyunk félünk. Mert mindeddig nem tartottuk ezeket értéknek, mi több, a gyengeség jele volt. Mégis azt mondom, eljött az idő, hogy bátrak és erősek legyünk, hogy merjünk gyengének lenni.

Merjünk gyengédnek lenni. Forduljunk erős és tiszta szívvel mestereinkhez, gurujainkhoz: a NŐKHÖZ.

Eljött az idő, hogy bocsánatot kérjünk. A nőktől, a gyerekeinktől, önmagunktól.

Eljött az idő, hogy a világ legerősebb energiájával, ne irányítva, de összefogva, új világot építsünk.

Eljött az idő, hogy feledjük a régi sémát, mi a különbségek illúziója által osztott meg minket, és ki merjük mondani: Nem te és én, hanem MI együtt. Nem férfi és nő, hanem MI együtt….

Folytatás a Magabiztos Nő blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top