Szex

Ezért nem kellenek a 15 perces cicalányok a férfiaknak

Nemrég egy kávézóban hallottam, ahogyan két trendi cicababa beszélgetett rólunk, férfiakról – megvetéssel, undorral… Problémájuk az volt, hogy őket senki sem veszi komolyan, hogy könnyű nőcskének tartják őket, mindenki csak dugni akar, nekik senki sem vesz virágot, és egyébként is, hol a romantika?

Reagálnék a hölgyek felvetésére:

Kedves cicababák!

Elképesztő, amit műveltek. Az interneten, mint egy húsboltban hirdetitek magatokat, mutogatjátok a seggeteket, a melleteket. Smároltok a barátnőitekkel, fogdossátok egymást leszbikusnak beállított képeken. Mindezt úgy, hogy szerintetek ez menő, trendi, és ezt így kell csinálni. Elárulok egy nagy titkot: ez csak annak a szánalmas rétegnek fog bejönni, akivel nem akartok majd összejönni, mert azért van az a szint, ami alá nem mentek le ti sem.

Ezért nem kellenek a 15 perces cicalányok a férfiaknak

Miért van az, hogy rólatok 15 perc alatt online le lehet beszélni a bugyit? Siránkoztok, hogy nem udvarol nektek senki sem. Persze, de csak azért, mert nem hagyjátok. Nem hagytok időt nekünk arra, hogy álmodozzunk arról, mi is lehet a ruci alatt. Kiölitek belőlünk a vágyat, hogy meg akarjunk hódítani benneteket… Folytatás a KettősLátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top