Szex

Hogyan menthető meg egy 24 éves házasság?

24 év hosszú idő, főleg, ha néhány sérelem el is raktározódik ez idő alatt. Vajon megmenthető-e még a házasság? Noémi ebben kért tanácsot.

Tisztelt Doktor Úr!

Kérem, adjon valamilyen tanácsot. 24 éve élek (eddig úgy hittem, boldog) házasságban. Van 3 gyermekünk. 12 éve a férjem megcsalt, mondván, túlságosan ragaszkodtam, megfojtottam a szerelmemmel. Megbeszéltük, én azt ígértem, megbocsátok. Közben időnként mindig volt valaki, aki felkínálkozott. Én mindig finoman beszólogattam. Ő nem csalt meg, nekem próbált bizonyítani. Sajnos, két éve eléggé eltávolodtunk egymástól.

Most két hónapja, napi több órás beszélgetéssel jutottunk el oda, hogy rájött, én csak áltattam a megbocsátásommal. Az életemre esküszöm, hogy nem akarattal tettem (sajnos, anyám ilyen, régi sérelmeket hordoz a mai napig), de leültünk, megbeszéltük. Sajnos, a párom azt mondta, hogy ő most se nem szeret, se nem gyűlöl, és bizonytalan. Szeretne elköltözni, gondolkodni. Az esze ezt súgja, a szíve azt, hogy maradjon. Én imádom, és bármit megtennék, hogy visszakapjam Őt. Bármit megtennék érte és a családunkért. Nagyon szeretem. Kérem, segítsen tanácsával. Tisztelettel Szabóné Noémi

Dr. Gerevich József válaszát a Intimitás blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top