Szex

Rendes férfi vagy rossz fiú? Te melyiket választod?

Mégis miért lenyűgöző egy rossz fiú és érdektelen egy rendes férfi? Talán azért, mert a stabil kapcsolat nem tanúsít elég érdeklődést a nő egyéb szükségletei iránt. De a lírai, érzékeny típust sem igazán kedveljük mi nők, mert nincs bennük elég agresszivitás, hajtóerő és ezzel a biztonságot sugárzó erejük is elveszik...

Manapság a nők elvárása nagyon magas, valamiféle “hibridet” keresnek, akiből sugárzik az erő, izgalmas, ugyanakkor gyengéd, és támaszt is jelent. Ez kicsit kétségbe ejtő, főleg, ha még el is hiszik, hogy találnak ilyet. Így aztán sutba vágják azokat a férfiakat, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek. Pedig kihívásnak kellene tekinteni a kínálkozó kapcsolatokat és önmaguk számára kedvezően alakítani.

Rendes férfi vagy rossz fiú?

Miért gondoljuk mi nők, hogy a “rendes” pasi unalmas vagy gyenge? Miért párosítjuk ezeket a jelzőket hozzá? Pedig a “rendes” férfi figyelmes, érzékeny, megbízható, erős, és tud szeretni. Akkor miért csábítanak el bennünket a “rossz” fiúk, és miért nem értékeljük a “rendes” férfi tulajdonságait? Ezek a tulajdonságok nem elég romantikusak. Egy romantikus kapcsolat átformál, életet ad, vibrálóvá, vonzóbbá és sugárzóbbá tesz.

Az idealizált férfi mindig izgalmas, romantikus, dinamikus és kissé titokzatos. Hiába van számos jó tulajdonsága  a férfinek, ha nincs benne valamilyen romantikus értelemben vett “érdekesség”, a nő részéről csökken az érdeklődés. Igen gyakran nem értékeljük azt, ami van, inkább az érdekel bennünket, amire vágyunk. Pedig az csak egy idealizált kép a fejünkben….

Olvasd tovább a Mindörökké nő blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top