Szex

Adni és kapni egy kapcsolatban

Valami nem jól működik körülöttünk, ha egyfolytában és mindenhol az a legfontosabb kérdés, hogy kinek hogyan kell szeretnie a másikat… Kinek kell jobban szeretni – a férfinak vagy a nőnek? Kinek kell többet eltűrnie – a férfinak vagy a nőnek?

Az ilyen típusú kérdéseknél, ha párkapcsolatban élő teszi fel, eleve felmerül a kérdés, hogy ha neki ez ennyire bonyolult, akkor miért van együtt a párjával? Válaszként, kedves kérdezők, kérlek, ezt a dolgot tisztázzátok, már csak azért is, mert hiába a kétségek és hiába léptek tovább ebből a nem működőből, egyik legjobb barátnőm mondása elér majd benneteket a következő párkapcsolatotoknál. Ő azt szokta mondani, hogy főként hosszú kapcsolatokból azért nem érdemes egy pillanat alatt dobbantani, mert amit vele nem oldottál meg, az az újnál is visszaköszön – kétszeresen, kvázi, az elsővel még csak összeadni-kivonni kell, a másodikkal törtet törttel osztani, a harmadikkal deriválni… Kis elkanyarodás után térjünk vissza a saját tyúk-tojás kérdéskörünkhöz.

Van jó hírem, meg rossz hírem is. A jó az, hogy itt van egyértelmű megoldás, igen, teljes biztonsággal tudom átnyújtani nektek a titkok titkát, a kulcsot a tökéletes párkapcsolathoz. A rossz hír (és most szemét leszek), hogy a pasinak kell a cselekvőnek lenni… Olvass tovább a Tes(z)t és lélek blogon!

Adni és kapni egy kapcsolatban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top