Szex

18+: “Nem láttam semmit, csak a csiklóját éreztem a számban”

A legtöbb szexuális aktust nem tudjuk feleleveníteni, csak homályosan emlékszünk rájuk, de van pár olyan együttlét az ember életében, amit soha nem tudna kitörölni az emlékei képtárából. Bádogember története ilyen.
Bádogember vagyok, maholnap 40 leszek. Imádom a nőket és az életemet. Jó egzisztenciával, kitűnő párkapcsolatban, boldogan élek. Több évtizeden át szerettem, figyeltem, és próbáltam megfejteni a nőket. Itt és most arra szövetkezem, hogy mesélek, hogy láthassátok, mit gondol, hogyan él legbelül, a páncél alatt a férfi, akire fel- vagy lenéztek, akit szerettek, vagy megvettek, akit magasra emeltek, vagy a mélybe taszítotok…”

Egy belvárosi kávézóban ültem a napokban, a presszómat szürcsölgettem, és a nőket vizslattam. Bent a kávézóban sötét volt, kint tűzött a nap, kifutóként világította be a bejáratot. Szebbnél szebb nők jöttek be, végigfuttattam a szemem rajtuk, és amikor észrevették szemtelen tekintetem – akár tetszhettem nekik, akár nem – beindult a “dög program”. Ilyenkor a nők lelassítják a mozdulataikat, erősebbé válik a csípőmozgás, kihúzzák magukat, a melleik kétszer akkorának tűnnek. Kissé kinyitják a szájukat, a homlokukat lejjebb szegezik, és úgy tudnak nézni, hogy az ember fejében rögtön lefut egy komplett pornófilm.

A következő pillanatban hófehér magas sarkúban, neccharisnyában és kiskosztümben egy nő lépett be: tökéletes lábak, gyönyörű csípő és fenék, finom dekoltázs, a méretes melleket pontosan mutató blúz; szolid smink, leheletnyi rúzs, fekete haj, zöld szemek… És ekkor, mint egy villámcsapás, úgy robbant be egy régi, már-már elfeledett emlék egy csodálatos nőről, Julcsiról, aki szakasztott mása volt ennek a nőnek.

Szép nyári nap

1999-ben izgatottan vártuk Julcsival a napfogyatkozást. Emlékszem, ahogy a Balaton-parton sétálgattunk, mint egy szúnyogáradat, úgy támadtak meg minket a gagyi védőszemüveget áruló, “ha nem veszel, meghalsz” igét hirdető figurák. Csórók voltunk, a Balatonra is alig tudtunk lemenni, nemhogy mágikus szemüveget vehettünk volna. Julcsi apjának hegesztőpajzsait akartuk használni erre a célra. Kikészítettünk két kempingágyat, két pohár pezsgőt, némi rágcsálnivalót és a hegesztőpajzsokat. Mindenre felkészültünk, csak arra nem, ami ez után történt velünk.

Kifeküdtem egy fürdőnadrágban a kempingágyra, Julcsi beszaladt még valamiért, majd a mellettem lévő ágyra feküdt. Aranyszínű, falatnyi bikini volt rajta, csodás barna bőre, feszes, nagy mellei, hibátlan teste mámorítóan hatott rám. Elkezdte naptejjel bekenni magát, amitől mellbimbói az ég felé meredtek. Hasán csillogott a napfény, ami egyre halványabban világított a horizonton. Feküdtünk egymás mellett, szorongattuk egymás kezét; akkor még azt hittük, örökre egymás mellé rendelt minket a sors, nem sejtettük, hogy nem is olyan sokára mindegyikünk sietve távozik majd a kapcsolatból.

Kopp-kopp

Lenyúltam a pajzsomért, hogy láthassam, ahogyan eltűnik a nap. Megszűnt körülöttem minden, lassan elhallgatott a természet, Julcsi pedig elengedte a kezem – gondoltam, ő is felveszi a pajzsot és nézi ezt a csodát. Átadtam magam az élménynek, már majdnem teljesen eltűnt a nap, amikor kopp-kopp, valami koppant a pajzsomon. Levettem a fejemről, és nagyon meglepődtem. Julcsi volt az, a kempingágy fölött állt, nekem háttal, terpeszben. Fekete haját leengedte a hátára, visszanézett a válla fölött és rám kacsintott.

A farkam egy másodpercen belül, a lelkem a másodperc töredéke alatt állt készen arra, hogy magáévá tegye a nőt, aki minden előjáték nélkül kínálta fel magát. Letoltam a nadrágomat, férfiasságom az égnek meredt, Julcsi pedig elképesztően szexi, csípőringatós mozdulattal dőlt előre; feneke megfeszült és közelített hozzám. Azt hittem, rögtön rá fog ülni, de nem, játszott még egy kicsit velem. Gyönyörűen borotvált punciját a számra engedte, a nyálammal benedvesítettem a szeméremajkait – tudtam, ettől nagyon felizgul –, majd habzsolva belenyaltam a csiklójába. Vonaglott rajtam, hangosan sóhajtozott, közben pedig a nap is annyira elszégyellte magát a látottakon, hogy teljesen elbújt. Vak sötétség lett úrrá a tájon, sehol egy lámpa, egy apró fény.

Az izzó gömb

Nem láttam semmit, csak Julcsi ízét és megduzzadt csiklóját éreztem a számban, amit szinte erőszakosan nyomott az ajkaimra. Kissé előrébb hajolt, a farkamat a szájába vette. Először csak kóstolgatott, majd mélyen a szájába húzott, és ütemes ritmusra szívott. Beindult az önkéntelen reflex, a csípőmmel elkezdtem tolni magam a szájába, a finom mozdulatokat valami állati, megmagyarázhatatlan erő irányította.

Mindketten elvesztettük a kapcsolatot a külvilággal, tökéletes volt köztünk az összhang, pár másodperc különbséggel, egyszerre értünk a csúcsra. Julcsi teste megremegett, hüvelye pulzálva húzódott össze. Még nem volt vége az orgazmusának, amikor újra a szájába vett. A fülem elkezdett sípolni, már majdnem elájultam, amikor a torkára nyomtam a farkam, és óriási erővel beleélveztem a szájába. Elernyedtünk.

Nem tudom, mennyi idő telhetett el így, de arra tértünk magunkhoz, hogy a természet ébredni kezdett, és a Nap is elő-előbukkant. Julcsi hátrahajolt, rám feküdt, majd felemelte a földre ejtett pajzsomat, szemünk elé tartotta, és közösen néztük meg, ahogyan újra teret követel magának az izzó gömb. Bár nem láttunk semmit a napfogyatkozásból, később többször szóba jött ez az aktus, amit semmiért nem cseréltünk volna el.

Kanál csörrenését hallottam, s hirtelen újra a kávázóban találtam magam. A nő, aki hasonlított a régi szerelmemre nem nézett vissza rám – a régi emlék mégis jó érzéssel járt át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top