Szex

Kiszállni az édes hármasból

Éreztétek már úgy, utólag, hogy amikor egy emberrel jóval az érzelmek kialakulása előtt, valamiért-valahol találkoztatok, éreztetek valami furcsát? ...valami megmagyarázhatatlan érzést, ami csak később nyer értelmet. Bloggerünk írása következik.

Ez egy szerelmi Bermuda-háromszög. Mert ez nem egy sima Pitagorasz-féle egyszerű képlettel kiszámítható háromszög… ez az a háromszög, amiből bár megszállottan keressük a kiutat, nekem egyre távolabbi és megfoghatatlanabb a vészkijárat zöld embere, ami eddig fényesen világított, és erősítette bennem annak az érzését, hogy ha nem jó, ha fáj, bármikor távozhatok.

 

Így lettem szerető - első rész

 

Most már szerelmes vagyok. Most már nehezemre esik kiszállni ebből, és nem is akarok. 10 év… kerek 10 év ismeretség van a hátunk mögött.

 

Így lettem szerető - első rész

 

Egymás melletti faluban nőttünk fel, jól ismerjük a másik történetét, ha más nem, a bandában elkottyintott titkokból és sztorikból. Soha nem néztünk egymásra úgy, mint egy férfi és egy nő, akik végigvizslatják egymás minden porcikáját, hogy megállapítsák, vajon biológiai órájuk robban-e tőle.

Valószínűleg kismilliószor sétáltunk el egymás mellett. Aztán egy nap, egy szörnyű és gyászos esemény miatt egy peronra keveredtünk a buszpályaudvaron. A buszon a “mégis csak ismerem, nem lehetek bunkó” indoktól vezérelve lehuppantam mellé.

A történet itt folytatódik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top