Szex

A szex és a focivébé

Azoknak a nőknek, akik nem szeretik a focit, lassan-lassan kezd unalmassá válni a közös esti program. Pedig még csak az elején vagyunk. Hölgyeim, kitartás! Az alábbi Durex felmérés csak megerősíti, hogy miért érdemes inkább saját kézbe vennünk a magunk szórakoztatását!

A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túl lenni az aktuson, hogy le ne maradjon a meccsről. Kétötödük visszautasítaná a légyottot annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, harmaduk pedig azt mondja: szégyenteljesebb a pályán színlelni, mint az ágyban.

A nők a világ minden táján felkészültek arra, hogy párjuk a televízió képernyője előtt ragad a brazil világbajnokság kezdetekor. Úgy tűnik, valóban kevesebb figyelem jut majd a gyengébb nemnek, mivel a férfiak kétötöde választja inkább a meccset az összebújás helyett.

Szex és  foci VB

Ha mégis sor kerül az együttlétre, abban sincs sok köszönet, mivel egy friss kutatás szerint az urak 42 százaléka szeretné minél hamarabb letudni a dolgot, nehogy lemaradjon egy fontosnak ítélt mérkőzésről.

Hogyan köthetünk kompromisszumot? Tudd meg az Inside of love blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top