Szex

“Váratlanul bekapcsoltam a vibrátort, és a csiklójához nyomtam”

Nem kell, hogy a szex mindig a két fél kielégüléséről szóljon, megesik, hogy az egyik nem akar mást, csak "adni". Bádogember most arról mesél, milyen az, amikor a férfi a nő kielégülését vágyja.
Bádogember vagyok, maholnap 40 leszek. Imádom a nőket és az életemet. Jó egzisztenciával, kitűnő párkapcsolatban, boldogan élek. Több évtizeden át szerettem, figyeltem és próbáltam megfejteni a nőket. Itt és most arra szövetkezem, hogy mesélek, hogy láthassátok, mit gondol, hogyan él legbelül, a páncél alatt a férfi, akire fel- vagy lenéztek, akit szerettek vagy megvettek, akit magasra emeltek vagy a mélybe taszítotok…”

Reggel fáradtan, félig nyitott szemmel bandukoltam el a fürdőszoba ajtaja előtt. Csak egy pillantásra láttam a nőt, akit szeretek: fogmosás közben, fehérneműben állt a tükör előtt. A szemem megragadt a testén, ő észrevett, és a szeme sarkából kaptam egy kaján mosolyt. Bennem azonnal bekapcsolt a “férfi”, és egy szempillantás alatt tervet szőttem: hogyan fogok örömet szerezni neki. Túl fáradtnak éreztem magam, és a nyári meleg is nyomasztóan hat rám, én magam nem nagyon vágytam aktusra.

 

Odamentem a kütyüsdobozunkhoz, és kivettem a kedvenc, arany-fehér vibrátort. Ez az eszköz meghazudtolja a “minél nagyobb, annál jobb” városi legendát, hiszen kis méretéhez képest nagyon erősen rezeg, de egy tenyérben is elfér.

Kivettem a dobozból, elrejtettem a markomban, majd mosolyogva mentem be a fürdőbe, és mintha csak a ruhaszárító felé mennék, elhaladtam mellette, majd mögé fordultam és belecsókoltam a nyakába. Kezem közben lassan végigfutott a testén, és egy csavaró mozdulattal bekapcsoltam a vibrátort, és a csiklójához nyomtam. Nagyon felizgatta ez a spontaneitás, ami egy mosolytól idáig vezetett el engem.

Hátranyúlt, megfogta a fejem, belemarkolt a hajamba, és megcsókolt. Erősebb fokozatra kapcsoltam, mire ő elkapta a zuhanykabin tartórúdját, elképesztő erővel markolta meg, szinte hörögve, akadozva vette a levegőt, amiből tudtam, közel a csúcs. Abban a pillanatban semmi sem érdekelt, csak az, hogy óriásit élvezzen.

Nekem dőlt, simogattam a testét, haraptam, nyaltam a fülét, és pár másodperc múlva iszonyatos erő tört fel belőle. Az orgazmus megrázta az egész testét, halkan, mégis hörögve élte át ezt a csodát a kezeim között. Aztán elernyedt, szédülve nekem dőlt, és én tartottam a karjaimban. Néztem az arcát, olyan boldogság volt rajta, amit csak ez az érzés képes kiváltani belőle. De én ott voltam vele, öleltem, és közben eszembe jutott a kedvenc szexshopunk, ahová szinte törzsvendégként bejárva egy kedves hölgy segített kiválasztani nekünk ezt az első közös kütyüt, amit persze sok másik is követett azóta. De erről majd mesélek máskor, mert az egy nagyon izgalmas történet volt – és mérföldköve a kapcsolatunknak.

Ha lemaradtál róla, olvasd el Bádogember első bejegyzését! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top