Szex

Szenvedélyes nő szenvedély nélkül

Egy házasság, majd egy komoly kapcsolat után nehéz újra szerelembe esni, érzelem nélkül szexuális viszonyt kezdeni pedig még nehezebb. De kell-e egyáltalán? Dr. Gerevich József pszichiáter válasza egy hozzá érkezett levélre.

Szenvedélyes nő szenvedély nélkülTisztelt Gerevich Doktor!

42 éves vidéki irodalomtanárnő vagyok. Négy éve váltam el. Az exférjemmel csodálatos szexuális életünk volt, de amikor a kapcsolat lelki oldala elromlott, az is kihunyt.
Azután 3 évig egyedül voltam mindenféle szexuális kapcsolat nélkül. Ez számomra rendkívül nehéz volt, mivel én egy meglehetősen szenvedélyes nő vagyok.
Utána volt egy egyéves kapcsolatom, amiben szintén jó volt a szex (tartós kapcsolatban 10 esetből minimum 9 esetben orgazmusom van).
A problémám az, hogy ha nem vagyok kapcsolatban, képtelen vagyok szexuális kapcsolatot létesíteni, habár rengeteg férfi szeretne velem lenni.
Lánykoromban 2 nemi erőszakkísérlet és 1 tényleges erőszak (első barátom által, miután szakítottam vele) áldozata voltam. Válásom után egy férfi 2 évig zaklatott, ő azonban sose nyúlt hozzám. Kérem tanácsát!

Annamária

A pszichiáter válaszát az Intimitás blogon olvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top