Szex

Ciki, ha a nő kezdeményez?

Adott egy csinos, kedves, értelmes nő, aki történetesen egyedülálló. Megtetszik neki valaki… Vajon érdemes lépnie? Ciki, ha ő kezdeményez? Bloggerünk ezt a témát járja körül.

Egyáltalán nem ciki kezdeményezni. A mai világban ráadásul ez egyre általánosabb! Már az óvodában a lányok kajtatnak a kisfiúk után… Valami megváltozott. Talán amit annyit emlegetek: ez már a 21. század. Mindegy, hány éves a nő és a férfi, a jelenlegi trendeket, szokásokat felveszi mindenki. Mondják, hogy ha a nő kezdeményez, a férfi nem fogja őt értékelni és megbecsülni. Ez hatalmas öngól!

Ciki, ha a nő kezdeményez?

 

Az első mosoly, kérdés nyugodtan lehet a nőé. Aztán vagy viszonozzák, vagy nem. Nem arról beszélek, hogy rögtön felajánlkozzon a férfinak, aki megtetszett neki, bár ha egy nő teszi ezt, tízből kilenc férfi belemegy a “balhéba”, míg a fordított arány tízből egy. Állítólag!

Ha belegondolunk, ebben tényleg van valami. A férfiak közül sokan szégyellősek, kudarcok sorozata érte őket, vagy valamiért észre sem veszik azt a helyes lányt, akiről szó van. Mert más jár a fejükben éppen, vagy azt hiszik, foglalt.

Hogyan kezdeményezzen a nő? A teljes cikket a Citromból limonádé blogon találod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top