Szex

18+: “A pasim arra kért: csináljam előtte!”

Aki csinálja, legtöbbször egyedül teszi, mert ahogy a neve is sejteti, az önkielégítés egyszemélyes mutatvány – azt azonban senki nem mondta, hogy a partner ne nézhetné végig. Olvasóink beszámolóiból is kiderül, az önkielégítés a partner előtt rengeteg izgalmat és lehetőséget rejt. Íme!

A partnerrel előtt végzett önkielégítés izgalmának egyik legkézenfekvőbb magyarázata persze a vizuális inger: nincs olyan ember, aki ne remegne bele, ha partnerét kukkolhatja. Bár a kívülálló, a kukkoló szerepét veszi fel, mégis részese a játéknak, a legintimebb pillanataiban lesheti meg a másikat. Amikor a férfi nézi a nőt, láthatja, milyen az, amikor a partner kettesben marad önmagával, amikor sírva, kacagva, vicsorítva vagy épp lihegve az eksztázisig masszírozza magát – mindezt úgy teszi, ahogy neki a legjobb. Az izgató képkockák azonban nemcsak az élvező női testről szólnak, a férfi szemében lüktető vágy is erős kép: 

“Számomra a szex közbeni önkielégítés a szex alapvető része, mi gyakran csináljuk – írja Kata (38). – Egyrészt imádom nézni, ahogy ő néz engem, a vágyakozó szemeit, ettől én is begerjedek, sőt ha ő csinálja magának közben, én azt is irtó szexisnek találom. Hasznosnak is tartom másrészt, mert – főleg ha nincs sok idő előjátékra, márpedig a lányoknak több időre van szükségük – így gyorsan a csúcspontra kerülök, és utána könnyen tudom produkálni a hüvelyi orgazmust is. Szóval szerintem abszolút kötelező programelem.” 

Valami hasonlót érezhet Tündi (32) is: “Bár hittanórán azt tanították, hogy önkielégítést végezni parázna dolog, súlyos bűn, amikor először csináltam, annyira jó volt, hogy azon melegében megbeszéltem magammal: a Jóisten tuti nem ellenzi a dolgot, máskülönben minek adta volna a gyönyör képességét. Szóval szexuális érésem óta rendszeresen csinálom, de csak most, 32 évesen volt először részem abban, hogy a pasim arra kért: csináljam előtte. Először nem értettem, mi a frász jó ebben, aztán a bemutató közepén megvilágosodtam: a látvány számára durva vizuális inger. Utána elmondta, hogy nagyon izgató nézni, ahogy egy nő a gyönyörben úszik, ahogy kikapcsolja a külvilágot és önző módon csak a saját eksztázisát hajszolja – ő meg persze a sajátját.”

18+: Figyelj és tanulj!

A partner előtt tartott bemutatónak egy további járulékos előnye, hogy sokat lehet tanulni közben, el lehet lesni, hogy a másik hogyan szereti;  párok, akik nem tudnak egymásra hangolódni az ágyban, gyakran maszturbálnak egymás előtt, így elleshetik, hogyan okoz örömöt magának a másikAz is megesik, hogy sokan képtelenek eljutni a csúcsra másképp, és az ölelkezést így zárják.

“Ingyenes »oktatáson« vehet részt bárki, aki férfiként jelen lehet a nő önkielégítésénél – magyarázza Zoli (38). – El lehet lopni egy-két trükköt, mert ki tudná jobban azt, hogy »mi kell a nőnek«? Mivel minden nő más, csakis önmaga. Meg fogja mutatni nekünk a bevált utat az orgazmusához. Ez főleg ott segíthet, ahol nincsen meg az az összhang a kapcsolaton belül, hogy nyíltan, őszintén beszéljenek arról, hogyan a legjobb, mit szeret és hogyan a nő. A kedvenc pornófajtáim közé tartozik az egyedül maszturbáló nő, mert akkor teljesebb az illúzió, hogy nekem, értem játszik magával. A kedvesemet is meg szoktam kérni arra, hogy maszturbáljon előttem, velem. Ez az egyik legszebb ajándék a férfinak a tiltott gyümölcsök közül, amit a nő adhat.”

Persze nem mindenki akarja, szereti ezt csinálni: “Az eddigi tapasztalataim alapján nagyon partnerfüggő dolog. Van, aki a zárkózottsága és a túlzott szemérmessége miatt alkalmatlan arra, hogy »nézzék«, miközben maszturbál – mondja Péter (37). – De ha ennek az ellenkezője a helyzet, akkor egy nagyon izgató játék, kiváló tanulási lehetőség: pont azt nézheted és figyelheted végig, hogy a másiknak milyen ritmusban, hogyan jó, mert magának egész biztos, hogy úgy fogja csinálni, ahogy neki a legkellemesebb. És azt valóban nagyon izgató látni, ahogy az ember párja az orgazmus felé tart.”

Persze mindez csak akkor működhet, ha a másik ismeri a testét, tudja, hogyan okoz örömöt önmagának: “Sokáig egyáltalán nem végeztem önkielégítést – meséli Anna (35). – Valamiért úgy gondoltam, az csak a magányos nők hobbija, és ha ezt teszem, beismerem, hogy én is közéjük tartozom. Most már tudom, hogy ez hülyeség, és azonnal megteszem, ha érzem, hogy túl vagyok feszítve és nincs a közelben a partnerem. A pasimmal együtt viszont még soha nem próbáltam.”

Ami kell, az kell

“Nálam 90 százalékban az aktusok része az önkielégítés – magyarázza Petra (36). – Egyszerűen azért, mert csak “belső”, hüvelyi ingerléssel nehéz elélvezni, még a leginkább úgy sikerül, ha a másik teste a csiklómhoz is hozzáér, de ez kevés pozícióban van így. Úgyhogy én, amikor úgy gondolom, eljött az “élvezés ideje”, mert a másik is közeledik, egyszerűen rásegítek a saját kezemmel – egy csomó pozícióban jól elérhető ilyenkor a csikló. Ekkor innen is kapok ingert és belülről, a pénisz által is, és néha elég egy kis segítség is, és a végső részt ráhagyom a belső ingerlésre. Mindössze tán egyvalaki volt hosszú pályafutásom során, akit ez zavart valamelyest, merthogy ilyenkor “úgy érzi, hogy ő nem tud magától kielégíteni”. Hát, nem is (vagy nagy ritkán), de ez nem baj, a női test már csak ilyen (vagy sokunknál ilyen).

Legszívesebben minden nőnek, aki nem tud aktus közben elmenni, kötelezővé tenném ezt a gyakorlatot, mert egy csapásra rendbe hoz mindent, míg a hüvelyi orgazmus előcsalogatásával (csak a pénisz segítségével) el lehet bíbelődni évekig – eredménytelenül, vagy valami lelombozó siker-aránnyal. Jó, ez nem igazi másik előtti önkielégítés, inkább csak egy segédeszköz, úgy nem csinálnám, hogy a másik csak néz, tök zavarban lennék. Arra sem vágyom, hogy lássam, egy pasi hogy veri ki magának – bár az előjáték, aktus bevezetéseként, a merevedés masszívvá tételéhez nem bánom, ha magukhoz nyúlnak kicsit.”

Mindenképp másképp csinálja

Sokaknál az önkielégítés a szex természetes része, és kialakították a maguk kis forgatókönyvét: “Az önkielégítés nálunk is a szex része, bár a pasim nem szokta megvárni, hogy eljussak a csúcsra – azt már »személyesen« intézi. Néha még egy vibrátort is bevetünk – addig is pihen egy kicsit, és »mozizhat« közben” – írja Lili (36). Hozzá hasonlóan Anikóéknál (32) is megszokottá vált már a maszturbálás: “Mi a szexet többnyire úgy alakítjuk, hogy mikor a barátom elélvez, addigra én is kellőképp kiélvezkedjem magam. Nála ugyanis ilyenkor beköszönt finoman az orgazmus utáni depresszió, és onnantól nem nagyon foglalkoztatja a szex. Viszont ha nagyon belejövök, akkor nem mindig tudok leállni, így ilyenkor egyedül folytatom a bulit, és egyszemélyes műsort adok a franciaágyról, amit a barátom biztos távolságból figyel elismerő és biztató pillantásokkal.”

Van benne valami…

Természetesen a másik előtt végzett önkielégítés sem jön magától, rengeteg körülmény függvénye – például a lustaságé: “Amikor először erre kért az egyik pasim, akkor azt gondoltam, hogy valójában lusta, és így egy csomó időt megspórol magának, mondjuk az ő esetében ez igaz is volt – meséli Panni (31). – Szóval a műfajt jó darabig nem kedveltem, aztán jött egy olyan pasi, aki ezt nívósan tudta kérni, nézni, beszállni, folytatni, hagyni. De hogy ezt mással is meg tudjam élni, nekem ahhoz elég szoros, intim viszony kell, hogy ne legyen az egész ócska.”

Saci (31) számára sem egyértelmű, hogy a másik előtt önkielégíteni jó: “Nem csináltam még, simán lehet, hogy jó, látok is benne fantáziát, és még esélyes is, hogy egyszer majd kipróbálom, viszont az első gondolatom a műfajjal kapcsolatban, hogy így eltűnik a dologból (egy időre) az érintés, ami nekem baromi fontos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top