Szex

18+: Testi mesék – A nő kényeztetése

A Nő a Férfi előtt térdelve, beteljesíti "feladatát". A feltörő nedv homályos fehér színben pompázva folyik végig a Nő testén. A nyakán két irányba válik szét és úgy folytatja folyó útját a Nő mellei felé. Elérve a mellbimbókat cseppként gyűlik össze, és amint megfelelő méretű cseppre duzzad, úgy zuhan szabadon a Nő combjára…

A Férfi lába remeg, szinte minden ereje elszállt orgazmusával, miképp a Nő kiszívta belőle azt. Összerogy, a Nő térdelve ül, a Férfi a földön hever mellette. Mint egy legyőzött vad, aki az utolsó halálos csapást várja, úgy hever ott zihálva.

Majdnem fél óra telt el, mire a Férfi újra magához tért a gyönyörből. A Nő figyelte a Férfi megnyugvó lélegzetének emelkedését mellkasán, és arcát, mikor kinyitotta a szemét. A Férfi mosolygott, mikor meglátta a Nőt. Még mindig szemei előtt volt a Nő arca, mosolya, szemei, miközben a gyönyör gejzírként tört fel belőle és folyt végig a Nő testén.

18+: Testi mesék - A nő kényeztetése

 

Most a Férfi következett. Felült. A Nő a szőnyegen feküdt mellette. Mellei a plafon felé ácsingóztak, megfeszülve. A Férfi a Nő arcát érintette meg először. A szemöldökétől indulva végig az arc gömböcskéin a szájig. Azok a telt ajkak, megőrült értük. Ujjával óvatosan nyitotta ki a Nő száját, majd mutatóujját egyre beljebb tolta. A Nő a nyelvével játszott a Férfi ujjával, mintha csókolóztak volna. Majd a kéz folytatta az útját a Nő testén, de nem magányosan, hanem párban. A Férfi keze határozottan megmarkolta a Nő melleit, a Nő pedig kéjesen nyögött fel. Szereti az erős kezeket, ahogy a húsába marnak, kissé fájón, de nem fájdalmasan. A Nő lélegzete gyorsulni kezdett, ahogy érezte bőrén, testén mindenén a Férfi figyelmét. A két kéz tovább simította a testet, és közben a Férfi a Nő két lába közé térdelt be. A Nő háton feküdt, teljes megadásban várva a legyőzöttség mámorát. A Férfi előrehajolt, kezei a Nő felsőtestén játszottak, de arca, szája, nyelve már a Nő öle felé közeledett. Érezte a Nő illatát, a vágy illatát, és látta, ahogy a két nagy szeméremajak közt a nedvesség előbukkan. Egy felajzott női test látványa mindennél szebb volt a Férfi számára. Mélyen magába szívta a Nő illatát, mielőtt belekóstolt volna a nedves punciba. A Nő teste megkezdte a remegést, hisz majd szétvetette a vágy, a vágyakozás a Férfi érintése, nyelve után. “Könyörgök, nyalj belém!” – csak ez az egy gondolat járt a Nő fejében. De a Férfi tovább éheztette zsákmányát. Egészen közel hajolt hozzá, kezei szorítása még határozottabbá vált, és a lélegzete volt az első, amit a Nő a lábai közt megérzett. A Nő tudta, hogy a Férfi egészen közel van már hozzá, érezte a ki-be áramló levegőt a Férfi szájából, érezte annak melegségét, és közben érezte azt is, hogy puncija oly nedves már, hogy a nedv csorogva folyik lefelé a lyuka felé, azon tovább a feneke felé… Felnyögött, teste tovább remegett, szinte vergődött már a szőnyegen, annyira kívánta a Férfit, hogy szinte szétrobbant…

A folytatást az Inside of love blogon találod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top