Szex

18+: 5 tipp a női orgazmusért

Bár a legtöbb férfi magától is kitapasztalja, hogy igenis vannak a nőket csúcsra juttató praktikák, ezeket összefoglalni sosem árt – biztos, ami biztos. Jöjjön az 5 fontos mozdulat!

Csikló és nyelv

18+: 5 tipp a női orgazmusértFinoman kapaszkodj meg a combjaiban, lassan told szét őket, majd egy finom mozdulattal rajzolj egy hosszú ívet a gáttól indulva egészen a csiklóig, majd ismételd meg néhányszor ugyanebben a ritmusban! Az utolsó mozdulat után időzz a csiklóknál, majd a nyelved hegyével írj le néhány + jelet! A kezdeti lassú és finom mozdulatok után jöhet az erőteljesebb nyelvmozgás.

Ujj, klitorisz, G-pont

Minden nő álma a hozzáértő kéz, ami tudja jól, mi az előjáték. Akinek kell egy kis segítség, annak most jöjjön egy hatásos technika: oldalhelyzetben feküdj párod mögé, tedd a tenyered az ölére úgy, hogy az ujjak a szeméremajkakat fedjék. Csak tartsd a kezed a területen, és kérd, hogy kezdje el a csípőjét mozgatni úgy, ahogy neki jólesik – ezalatt a mutató- és középső ujjaddal tégy körkörös mozdulatokat a hüvely bejárata körül. Ezt is ismételd meg párszor, aztán az ujjaiddal finoman tapintsd ki a klitoriszt, gyengéden körözz a gomb körül, majd két ujjal hatolj a hüvelybe, tapogasd ki a G-pontot, és folytasd a csikló, illetve a G-pont párhuzamos izgatásával. A technika varázsa, hogy így a tenyérrel a női nemi szerv szinte valamennyi idegvégződése ingerelhető, a vérkeringés beindul.

Fallikus csapások

A hímvessző az öl külső izgatására is tökéletes. Misszionárius pózban finoman érintsd meg a makkal a klitoriszt, a kisajkak közötti területet, majd a pénisz törzsével folytasd a masszázst. (Tipp: ha szorosan kedvesed ölére tapadsz, szeméremcsontoddal is dörzsölheted a csiklót). A hímvesszővel történő izgatás azért részesítik előnyben sokan, mert a nemi szerv idegvégződései tompa érintést kapnak.

G-pont, kéz, vibrátor

Izgalmi állapotban a G-pont finoman megdagad, könnyűszerrel kitapintható. Pénisz helyett tanácsosabb ujjakkal, illetve speciális vibrátorral stimulálni a pontot. Közösüléskor a kutyapóz a legalkalmasabb szexpóz, de ekkor se feledkezz meg a klitorisz masszírozásáról. A G-pont és a csikló párhuzamos izgatására azért van szükség, mert a két pont összeköttetésben van egymással, úgy tartják, hogy a G-pont a klitorisz gyökere.

Többkörös izgatás

Nem titok, a nők egymás után többször is képesek eljutni a csúcsra, ha tehát túl van az elsőn, kezdjünk el dolgozni a következőn. Mivel a punci még mindig tele van vérrel, a terület igen érzékeny (főleg a csikló), így semmiképp ne kezdj intenzív stimulálásba, hanem fókuszálj a test többi erogén területére – a nyakra, a fülekre, a hátra –- és eztán kezdd el újra a forgatókönyvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top