Szex

18+: Interneten árulja szüzességét a 27 éves lány

A szüzesség piaci értéke óriási, a szüzességüket felajánló nők dollárezreket zsebelnek be a nagy aktusért. Most egy újabb érintetlen lány prostituálja magát a nagy pénzért.

Míg egyes úgy érzik, szűznek lenni ciki, addig mások e “testi adottság” piaci értékéből indulnak ki, és egész egyszerűen licitre bocsátják tulajdon érintetlenségüket. Az amerikai Natalie Dylan (3,7 millió dollár) és a brazil Catarina Migliorini (750 000 dollár) után most a 27 éves amerikai orvostanhallgató, Elizabeth Raine bocsátja licitre testét, aki a nagy vállalkozás örömére még egy weboldalt is készíttetett, ezen keresztül bonyolítják a piszkos anyagiakat – az arcát azonban nem mutatja meg.

Interneten árulja szüzességét a 27 éves lány

 

Licitálni egy hónapon keresztül lehet majd április 1-jétől, magára a tranzakcióra és az aktusra pedig az USA-n kívül, egy olyan országban kerül sor, ahol a prostitúció legális. A fiatal lány 12 órát tölt majd el a nyertessel, az anális szexen kívül pedig szinte mindenre hajlandó. Mivel egy szüzességlicitnél nagy összegekben játszanak, a megállapodás minden apró részletét le kell papírozni – amit külön az erre szakosodott ügynökök intéznek (tetemes, 50%-os jutalék fejében).

Interneten árulja szüzességét a 27 éves lány
Natalie Dylan (fent) és Catarina Migliorini

 

A lány családja és barátai tudnak a nem mindennapi aukcióról, a testvérét kivéve mindenki áldását adta a dologra, annak ellenére, hogy anyagilag nem nagyon van rászorulva. A kérdésre, hogy miért akarna egy férfi egy szűz lányra licitálni, a fiatal lány három lehetséges magyarázatot lát: a férfi szeretne valami újat kipróbálni, szereti a (szex)tanító szerepét, és végül, vonzza az érintetlen női test. Akármi is legyen a pontos válasz, a szüzességaukció jól jövedelmező vállalkozás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top