Szex

18+: Testi mesék – fantáziában hárman

A Nő szóhoz sem tudott jutni a képek láttán. A Férfi fantáziája egyre erősebb. A Nő még nem tudja eldönteni, hogy ez tetszik-e neki, vagy féljen tőle. Azt mindenesetre tudja és érzi, hogy hihetetlen bizalommal van a Férfi az irányába és ez igen csak megtisztelő érzéseket ébreszt benne. Talán emiatt is marad nyitott a további játékra, és kivárja, mi lesz a végkifejlet. Választ küldeni ezekre a képekre még nem képes...

Ezt még mindig emészti, de esténként újra és újra megnézni őket. Közben magát figyeli, testének reakcióját és meglepődve tapasztalja, hogy teste tudati irányítás nélkül, ösztönösen vágyakozik. Ez számára azt jelenti, hogy a játékra a teste már nyitott, a lelkét kell még erre hangolnia. De ebben a férfi egy újabb levéllel segít is neki.

“Szép jó estét ismét Önnek!

Ígértem szöveges választ, mintegy előétel 3-ként. Nos az előző 2 rövid bevezetőt hadd ne folytassam, következzék azok folytatása mielőbb tettekben), addig fantáziájára bízom. Ugorjunk inkább egyet térben, időben és formában, és kezdek egy új “bevezetést”, amit az Ön által hétfőn (aztán tegnapelőtt éjjel) küldött képek inspiráltak, valamint azon kijelentése, hogy felrémlett Önben, hogy egy hölgy ismerősével közösen vegyék igénybe kaszinóbéli “nyereményüket”. Nos, amennyiben érdemesnek talál a feladatra, én e vonatkozásban sem fogom útját állni elszabadult fantáziája megvalósulásának. Az alábbi prelude szóljon erről, ahol szándékoltan nem írok a trió harmadik tagjáról semmit, se hajszínt, se alkatot, sem azt, hogy Ön ismeri-e vagy idegen. Döntse el Ön, szárnyaljon fantáziája szabadon. És ha jövőbeni találkozásaink alapján egyszer úgy dönt, hogy készen áll, nos, akkor többé nem kell a képzeletére hagyatkoznia.

Akkor hát…

A bor mellett még nem is gondolta komolyan, hogy a hármas felállás valóság lehet… de a lány (az Ön ellentéte: mint ég és föld, Nap és Hold, tűz és víz: más bőr, más szemek, ajkak, más alkat, más illat, más haj) mágikus erővel vonzza. Égeti a vágy, hogy megtudja, milyen lenne, ha egyszerre kényeztetné a testét egy férfi és egy nő… négy kéz és kar, két nyelv, összemosódó illatok, lágy és határozott érintések együtt, egyszerre. És szeretné egy nő testét érinteni, ahogy csak egy másik nő tudja – az már csak külön öröm, hogy egy férfi is játékban van.

Nem tudja, hogy kerültek a szobába, csak arra eszmél, hogy háton fekszik egy szatén ágyneművel borított franciaágyon. Az ágy magas, szinte fel kell lépni rá. Halk zene szól, érzi a ritmusát, de alig hallja. Gyertyák világítják meg a szobát, lángjuk játéka három test vonagló, reszkető képét vetíti a falra. A fejénél állok, meztelenül. Kezeivel masszírozza merev vesszőmet, és lassan a szájához húzza. Két kezemmel szorosan fogom bokáit, lábait a mellkasomig hátrahúzva, finoman érintem nyelvemmel lábujjait. Hátrahúzott lábai miatt feneke kicsit megemelkedik, így lucskos öléhez kényelmesen hozzáfér a lány a bárból. A vér dübörög ereiben, ahogy a lány hosszú haja lágyan simogatja az Ön combjait, nyelve pedig a vágytól duzzadt szeméremajkait izgatja. Egy pillanatra átfut Önben a gondolat, hogy nem emlékszik, hogyan lett meztelen. De nem érdekli…. A teljes történetet az Inside of love blogon találod.

18+: Testi mesék - fantáziában hárman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top