Szex

18+: Csajozós kódex egy pasitól

Mindig érdekes téma, hogyan gondolkodik a másik nem. Talán nekünk is érdemes belekukkantanunk egy férfi által írt csajozós kódexbe, ahol igencsak sikamlós témák kerülnek terítékre.

Megint egy Csajozási kódex, hogy felkészülve várd az itt-a-tavasz-dagad-a-fasz időszakot. Aktuális részünkben tovább teszteljük azokat a lányokat, akik tűzbe tennék értünk a kezüket, és megmondjuk, mit tegyél bizonyos élethelyzetekben – kezdi bloggerünk a férfitársainak szóló útmutatást.

Mi a pálya?
Mit teszel meg az ágyban értem? Lenyeled? Arcodon szétkenhetem? Fújsz belőle buborékot? Teleélvezhetem a popsid gumi nélkül?

Mi a para?
Megint csak no para. A harminchat évemre, bár minden spiné harminc körül saccol, fergetegesen nyomulnak a 18-25 éves kis bakfisok is. Nekik még nem volt ezer pasijuk, kevés dolgot próbáltak ki, a szexben is, vagy nem kerültek még olyan fickók közelébe, akiket elfogadtak volna kémiailag teljesen, némelyikük egy-két hosszú kapcsolat után szakadt ki a pokol mély bugyrából, és kezdene új életet, próbálna ki újdonságokat. Előfordul, hogy olyan barátja volt, aki heti három együttlétnél többre nem volt képes, nekem ez napi szinten az átlag, de van olyan csaj, akivel felkúszik ez a szám többre is. Én ilyen lányt keresek hosszú távra, akiket pl. popsiba én törhetek be, vagy még soha nem volt rajta combfix, vagy akár nem nyelte le még a vitamint. A kulcsok a kis hölgynél lesznek most, nem a szabadulós szobában elrejtve, csak el kell kérned tőlük, hogy beléphess egy klassz antréval a szűzies izgató sötétségbe, mint ahogy Johhny Depp sétált be a “kilencedik kapun” megszerezve a kilenc véletlenül sem hamis metszetet.

A tuti
A nők mindent megtesznek, ha nagyon szerelmesek. Aki nem, az legyen felejtős, illetőleg egy gyors numera. De változtatni fognak a múltbeli szokásaikon, hogy megtartsanak. A tuti még nem nyelte le, a szájába sem élveztek, és hátsón sem lőtték. Érdekes, de találkoztam ilyen csajokkal, sőt olyannal is, aki még az arcára sem engedte a naftát… Nem az a fehérmájú típus, de ha szeretne valakit tiszta szívből, azért minden létezőt megtenne. Sok ilyen lány volt belém szerelmes, próbáltak rábeszélni komoly kapcsolatra, hogy mindent megtesznek értem az ágyban.

A teljes cikket a Csajok a csetről blogon találod.

18+: A meggyőzés lépései pasiszemmel
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top