Szex

18+: A méret igenis lényeg!

Tényleg számít a méret? Igen, azt kell hogy mondjuk, számít, de ez így még nem teljes. A helyes válasz az lenne: "A megfelelő méret számít!"

Azt minden laikus szabad szemmel is jól látja, hogy a környezetében vannak kis termetű nők és férfiak, rövid karok, hosszú lábak, széles vagy keskeny csípő, nagy orr, kerek mell, görbe lábujj és még sorolhatnánk a testrészeket. Nem kell messze menni ahhoz, hogy belássuk, nemiségünkben is jelen vannak a különböző méretek. Ahogy van igencsak termetes pénisz, éppúgy megtalálható az óriás vagina, vagy fordítva.

18+: A méret igenis lényeg!

Vegyünk egy példát! Egy nagy méretű pénisszel rendelkező férfi udvarol egy nőnek, aki a szoknyája alatt szűk és rövid hüvellyel rendelkezik. Erre mondhatnánk azt, hogy a nő teste könnyen tágul, hiszen azon a szűk járaton a pénisznél jóval nagyobb emberkét kell megszülnie. Hiába ez az érvelés, ez a két eltérő méretű, mondjuk úgy, hogy nem kompatibilis nemi szerv nem fogja tudni a klasszikus szeretkezésben az önfeledt élvezeteket biztosítani. A férfi részéről egy mély és erősebb ritmusokat követő behatolás a nő számára fájdalommal és feszengéssel jár.

A fordított példa se sokkal kellemesebb. Egy nagyobb, tág és hosszú hüvely találkozik egy rövid és vékonyka pénisszel. A pénisz lötyögve csapkodna ide-oda, de hiába, a megfelelő stimulálás, izgatás nagyon távol van, ráadásként a hüvely sem kapja meg a kellő ingert a beteljesüléshez. – A bejegyzés folytatásához kattints az Inside of Love blog oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top