Szex

“Atyaúristen, mennyi, de mennyi antipasi van!”

"Amikor vén fejjel először beregisztráltam egy szexpartnerkereső oldalra és valamennyire kezdő szinten, ám kezdtem kiigazodni, jött a megdöbbentő felismerés, hogy te magasságos atyaúristen, mennyi, de mennyi antipasi van."

Amíg nem regisztráltam fel egy partnerkereső oldalra, komolyan hittem, hogy vannak kifejezetten férfias és kizárólag nőies tulajdonságok. Szentül hittem, hogy a pasik nem pletykásak, nem hisztisek, nem önzőek, nem kicsinyesek, nem anyagiasak és nem bosszúállók. Úgy véltem, hogy ezek a tulajdonságok csakis a női populációban fellelhetők, és büszke voltam arra, hogy világéletemben csakis férfi barátaim voltak.

Aztán mikor vén fejjel először beregisztráltam egy szexpartnerkereső oldalra és valamennyire kezdő szinten, ám kezdtem kiigazodni, jött a megdöbbentő felismerés, hogy te magasságos atyaúristen, mennyi, de mennyi antipasi van. Hisztiznek, megsértődnek, beszólogatnak, trágárkodnak, ha nem a szájuk íze szerint reagálsz… Pedig az első fél évben olyan szinten udvarias voltam még a „véglényszekció” helyesírási hibáktól hemzsegő üzeneteinek a tulajdonosaival is, hogy az már túlzás volt.

Aztán jóval később, ennek az oldalnak a használata során rájöttem, hogy mennyi klassz, intelligens, stílusos, vicces, vagány csaj van, akikben ezek a tulajdonságok egyike sem fellelhető hálaistennek. Ha picsogásról meg lelkizésről van szó, az sokkal inkább megtalálható egyes férfiúi bejegyzésekben. A „hűdekeserűsorsomvan”, az „engemnemértmegsenki”-től kezdve, egészen a „baromiraelhanyagolnak” búsongásokig bezárólag. Hogy ki az, akik fúrton-fúrt az olvasottságot lesi, mint csóró pók a legyet, nem is alszik, vagy ha mégis elszenderedik, mikor felriad, fut már gatyában a géphez, és az első útja az oldal megnyitásához vezet, és ha bárki más bejegyzését nálánál többen olvasták, sokkot kap, és postafordultával érkezik a gyalázkodó újabb bejegyzés az illető személyét érintően.

Mivel a naplózó nők többsége között egész tisztességesen jó kapcsolatok alakultak ki, lassan olyanná vált ez az egész közösség, mint egy jól működő hírügynökség. Bárkit lecsekkolhatsz. Tudjuk nemcsak azt, hogy kik a nősek vagy bármilyen más módon elkötelezettek, állítsanak magukról bármit is. Arról is tudunk, hogy kik is azok, akik bár Szexistenként hirdetik meg magukat, ám technikájuk erős kívánnivalókat hagy maga után. Azzal is tisztában vagyunk, hogy kik azok, akik már ez első alkalmat követően, ahelyett, hogy megköszönnék a kellemes együttlétet , rögtön nekiszegezik a nőnek a kérdést, miszerint mit szólna holnap egy swingerezéshez, vagy esetleg van-e néki olyan testi-lelki jó barátnője, akit bevonhatnának majd a következő alkalommal? – A történet folytatását az Internetes játszótér blogunkon találod! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top