Szex

“A férjem homoszexuális! Mit tegyek?”

Mit tehet az a nő, aki 10 év házasság után tudja meg, hogy férje a másik nemhez is vonzódik? Dr. Gerevich József pszichiáter válaszol...
Dr. Gerevich József pszichiáter blogját itt találod!
Dr. Gerevich József
pszichiáter

Ha kérdésed van, ide írj!

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon el vagyok keseredve, de mielőtt elmegyek egy pszichiáterhez, az Ön véleményét is megkérdezném. 36 évesek vagyunk, 16 éve házasok, egy 10 éves gyerekünk van. A férjem nagyon jó ember, három éve a szerencsejátékozást is abbahagyta miattunk. A környezetünk szerint ő mintaférj, mi mintacsalád vagyunk. Sajnos a szex sosem volt túl mérvadó a házasságunkban. Én ritkán akartam, a férjem pedig nem követelődzött. Három éve rosszindulatú daganatom volt méhnyakban, ezért hüvelycsonkításom volt. A párom azt mondta, olyan mintha egy szűzlánnyal lenne. Soha nem mondta, hogy zavarja. Mondjuk a végig varrt hasamhoz sosem ért hozzá.

Mint utólag rájöttem, férfiakkal tart fenn szexkapcsolatot. Élőben is van állandó partnere, és a neten rendszeresen disznólkodik. Lebukott, a kérdéseimre azt válaszolta, hogy nem a műtétem váltotta ki belőle, de annak környékére tehető a dolog kezdete. Persze felmerült bennem, hogy ha így volt is, a hajlam már meglehetett benne. Szóval másfél éve élünk így, mintha semmi nem történt volna, azt mondta, hogy nem akar elhagyni, szeret, de ha elküldöm, megérti. Azóta talán egyszer-kétszer voltunk együtt, nincs kedvem hozzá, ő meg nem mer kezdeményezni. Első szempont mindkettőnknek a lányunk boldogsága. Rettegek, hogy sose tudódjon ki. Néha úgy érzem, hogy megfulladok, ilyenkor kihisztizem magam, a férjem meg nem érti hogy mi a bajom. Ez a legröhejesebb, mikor megkérdi, hogy mi baj, és megsimogat, és ilyenkor fát lehetne vágni a hátán. Egyébként mindent elkövet értünk, tényleg. Szeretem, mint embert, de néha nagyon dühös vagyok rá. Maga mit tenne az én helyemben? Tisztelettel Mimi – Dr. Gerevich József psziciáter válaszát itt olvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top