Szex

Kétmillió férfival szexeltem…

Legalábbis egy online kalkulátor szerint közvetetten ennyi férfival érintkeztem... Wuááá!

Kétmillió férfival szexeltem...Az ember hiába nem sorolja magát a férfifaló kategóriába, így is hajmeresztő eredményt köp ki az az online kalkulátor (Sex Degrees of Separation Calculator), ami azt hivatott kiszámolni, hogy az ember közvetetten hány emberrel szexelt, hány ember nemi flórájával érintkezhetett, ha nem védekezett. Riasztó!

Mi ez?

A Lloydspharmacy egészségügyi portál megbízásából egy közvélemény-kutató cég sok ezer szexuálisan aktív – tizenhat év fölötti – embert kérdezett ki szexuális szokásairól, a szexuális partnerek számáról. A szakértők tizenhét korosztályt különítettek el egymástól, majd kiszámolták, az egyes korosztályokhoz átlagosan hány szexpartner köthető. Ezen adatokból készült el az a gigakalkulátor, aminek egyik működési feltétele, hogy az ember tudja, hány szexpartnere volt, és amikor vele szexelt, az illető hány éves volt. Ha a kitöltés sikeres, a rendszer elkezd osztani, szorozni, és kijön az elrettentő szám. 

A kalkulátort itt éred el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top