Szex

A hét szexkérdése: Ciki, ha kövér nő a barátnőm?

Egy bizonytalan férfi olvasónk arra keresi a választ, hogy rossz lesz-e annak a férfinak a megítélése, aki kövér nőt választ párul. Olvasóink neki üzennek!

„Mennyire nézik le az emberek azt a férfit, aki kövérebb nővel él?” – kérdezi egy olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Olvasónk jól megmondják, mi itt a lényeg…

A hét szexkérdése: Ciki, ha kövér nő a barátnőm?


#187711-es súgás:
Nem tök mindegy, mit gondolnak az emberek? Az a fontos, hogy ők ketten hogy jönnek ki egymással, boldogok-e.

#187713-as súgás: Mert a kövérebb emberekről mindenkinek megvan a véleménye, és ezek közé tartozik az igénytelenség vagy az önuralom hiánya, és ezért nem értik, ha egy pasi ezeket elnézi egy nőnek. Ugyanez fordítva is megvan, szóval a kövér férfiaknál is…

#187720-as súgás: Nekem van egy kövér barátnőm, akinek nagyon jó a kisugárzása és a szövege, és olyan jó pasijai vannak, hogy csak na! Aki mellett lehorgonyzott, az is egy nagyon jóképű fickó, nem hiszem, hogy bárki is leszólná. Akit zavar, az ne jöjjön össze kövér csajjal.

egy kövér: Amit a 720 írt, vannak olyan kövér nők, akik jól érzik magukat a bőrükben. Na ha ilyen nővel van valaki, azt megértik és nem nézik le. De alapesetben bizony lenézik, és nagyon kevés olyan pasi van, aki ezt bevállalja. Ezért nincs a kövér nőknek pasijuk. Mármint ha időközben hízik meg, lehet hogy nem hagyják el, de egy alapból kövér nőnek nagyon kevés az esélye.

egy kövér: Ja igen! És a pasik persze lehetnek kövérek, az nem gáz! Sőt! Minden 140 kilós sertésnek topmodell csaj kell.

#187729-es súgás: Hidd el, hogy a kövér disznó férfiak is megkapják a magukét. Egyáltalán nincsenek jobb helyzetben, mint a nők. Lehet, hogy topmodell nőket akarnak, de nem kapnak – kivéve ha ki van tömve a pénztárcájuk. De ez az eset a nőkre is igaz.

#187775-ös súgás: 20 éves korom óta nem voltam 90 kilónál kevesebb. Mindig volt pasim, volt, hogy egy időben 3 is, mind normális, kedves, helyes pali, és valahogy egyiket se nagyon zavarta, hogy nem vagyok vékony. Sőt nem egy nyíltan megmondta, hogy ha most nem lenne a férjem, már holnap szívesen kopogtatna az ajtómon.

#187837-es súgás: És miért pont csak a nők? Férfiben miért vonzóbb a kövér? Nekem ugyanúgy ápolatlan, slamposabb hatást kelt a kövér férfi is. És elnézést érte, de én azt utálom a legjobban, mikor szuszognak. Aki meg még kajálás közben is csinálja, egyenesen undorít.

860: Oké. Én akkor molett vagyok, a férjem vékonyabb, és nem vettem eddig észre, hogy bárki is lenézne minket, őt vagy engem. Ha viszont nagyon kövér a nő, a férfi pedig a fordítottja, akkor sajnos sokszor összesúgnak a hátuk mögött. Főleg akkor, ha a férfi helyes, jó testalkatú.

B: Van, aki IMÁDJA a kövér, telt nőket. Egy ismerős házaspár most vállalt babát, a pasi cérnavékony, a leányzó meg eléggé testes. És annyira szerelmesek, imádom már csak nézni is őket. A pasi a tenyerén hordozza a feleségét. Ha ez akárkinek is ciki, az keressen mást.

#189250-es súgás:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a nő kisugárzása a döntő. Én ismerek duci, de igazi femme fatale nőket, de olyat is, aki beleszürkült már az önutálatba… Előbbiek mind a 10 ujjukra találnak pasit, utóbbiak évek óta szinglik. Lerágott csont, de fejben dől el.

#189251-es súgás: Én odáig vagyok a gömbölyű nőkért! Imádom, ha egy nő tud és szeret enni, mivel eszik, jó a kedve, kiegyensúlyozott, nem tépi az idegeimet a fogyókúrákkal, ha simogatom, nem kiálló csontokba ütközöm… Soroljam még?

A hét szexkérdése: Ciki, ha kövér nő a barátnőm?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top