Szex

Hallottál már a petefészekkungfuról?

A szexuális energia gyógyító erejét talán mindenki ismeri, ám annak tudatos irányítását már nem biztos...

Hallottál már a petefészek kung furól?A petefészekkungfu gyakorlatai két részből állnak: Az első részben a petefészeklégzéssel hasznosítjuk azt a biológiai energiát, amely a petesejt, a méhfal és a méhnyak nyálkaképzéséhez, valamint a petefészekben, a mellékvesében és a hipofízisben a kísérőhormonok termelődéséhez szükséges.

A második rész az orgazmikus (belső) felhúzás, amely magában foglalja a szexuális energia átalakítását, azaz az érzelmi energia belső visszaforgatását az univerzumba való kiáramoltatás helyett. Mindkét gyakorlatban a nemző- és nemi szervek energiáját a hátgerincen keresztül az agyba juttatjuk. Amint az agy megtelik energiával, az energia a test elülső részén leáramlik a szívhez, majd még tovább, a köldökhöz, ahol elraktározható.

Az első gyakorlat segít csökkenteni a havi ciklus során fellépő energiaveszteséget, melynek következtében rövidebb és zavartalanabb lesz a ciklus. A második gyakorlat megőrzi a biológiai energiát, amely az orgazmus során veszne el, meghosszabbítja és fokozza az orgazmust, majd felhúzza a szervekbe és a magasabb energiaközpontokba, ahol ennek segítségével magasabb tudatállapotot érünk el. Ezenkívül intenzív élvezetet biztosít. A gyakorlatok elsajátítása során a nők közelebbi kapcsolatba kerülnek saját ciklusaikkal, megtanulják megkülönböztetni az izommozgást és az energiaáramlást, továbbá fokozzák, elmélyítik és elnyújtják a szexuális élvezetet. Végezetül, lezárva az átalakítási folyamatot, felismerik és megvalósítják a szexualitás és a spiritualitás közötti kapcsolatot.

A petefészekkungfu minden nőnek ajánlott, idősnek, fiatalnak, párban élőknek és egyedülállóknak.  A lényeg, hogy a gyakorlás révén a szexuális energia harmóniába tud kerülni, így könnyebben találnak párt azok, akik még keresésben vannak…

A technika részletes leírását a Gyógyító szerelem című könyvben találjátok!

Hallottál már a petefészek kung furól?

Chia, Mantak: Gyógyító szerelem – Titkos kínai tanítások a nő szexuális energiájának gondozásához

A taoista mesterek titkait évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak  tanították. A szerzők a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat első alkalommal tárják érthető nyelven a nyugati olvasók elé. Két fontos gyakorlatot tanítanak a nőknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához: 1. A petefészeklégzést, amely lerövidíti a menstruációt, enyhíti a görcsöket, több életerőt gyűjt a petefészekbe, gyarapítja a szexuális (vonz)erőt. 2. Az orgazmikus felhúzást, amely nemcsak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top