Szex

11 nullaforintos ajándék Valentin-napra

A nők közül sokan elvárják, hogy drága ajándékokkal lepjék meg őket Valentin-nap alkalmából; szerencsére azonban ez csak nagyon kevés férfire jellemző, így annak is nagyon örülnek, ha kedveskedésekkel lepjük meg őket.

11 Nulla Forintos ajándék Valentin-napra1. Készíts gyűrűt! Nem kell aranyművesnek lenned ahhoz, hogy jelzésértékű ajándékkal állj elő. Alufóliából is csavarhatsz gyűrűt a barátodnak; attól legalább nem ijed meg.

2. Rajzold le a szerelmed! Legjobb, ha nem papíron próbálkozol, mert akkor hamar kiderül, hogy nem rajzolsz jobban, mint egy általános iskolás, bár az sem baj. Okosabb, ha Paintben festegetsz, mert így az eredmény akkor is cuki lesz, ha irtózatosan tehetségtelen vagy.

3. Tölts le neki! Szedd le neki a kedvenc számítógépes játékának a legújabb verzióját, majd szorítsd össze a fogad, és játssz vele, amíg bírod. Fontos, hogy legyen pezsgő a közelben, mert azzal lényegesen élvezetesebb zombikra lövöldözni.

4. Piknikezzetek! Nem biztos, hogy az a legromantikusabb, ha egy hiperdrága étteremben ültök karót nyelve. Gyűjtögess össze egyszerű, harapásnyi méretű finomságokat és piknikeztesd meg a szerelmed. Kérd meg, hogy ne nyissa ki a szemét, vagy kösd be kendővel, és told bele az arcába a meglepiket a kosárkádból.

5. Kempingezzetek otthon! Emlékszel rá, hogy gyerekkorodban bárhol képes voltál sátrazni? Az udvaron, a strandon, de még a lakásban is? Igaz, hogy egy hagyományos sátor felverése problémákba ütközhet a betonban, de az eldobható sátrak megoldják ezt, és a közös otthoni sátrazással visszahozhatjátok a gyerekkor romantikáját; természetesen kétszemélyes hálózsákban.

11 Nulla Forintos ajándék Valentin-napra6. Olvass fel! Ahelyett, hogy könyvet ajándékoznál, amit vagy elolvas a szerelmed, vagy nem, keress egy könyvet, ami valószínűleg érdekli, és olvass fel neki belőle. Gondoskodj róla, hogy ne tudjon közben másra figyelni és teljesen ellazuljon.  A sátrazással kombinálva tökéletes lesz a vadromantikus hatás.

7. Küldj valamit a munkahelyére! Nem az a lényeg, hogy mi az ajándék, hanem hogy a kollégák irigykedjenek. Ha küldesz egy csokor virágot vagy egy doboz csokit, vagy akár csak egy klassz ebédet, akkor számíthatsz rá, hogy az idén ő sem fogja útközben hazafelé elfelejteni a Valentin-napot.

8. Díszítsd fel a hálószobát durván! Most nem arra gondolunk, hogy szerezz be illatos gyertyákat, és hogy vörös függönyt lógass az ágy fölé, mert az valójában snassz. Inkább szedd elő a karácsonyi égősort, vegyél hatalmas lufikat, és hozz létre olyan pszichedelikus álomvilágot, amitől tátva marad a drágád szája.

9. Írj egy dalt – és tedd fel a YouTube-ra. Mindegy, hogy mennyire vagy tehetséges, sőt ha az vagy, akkor könnyen kínos lehet a végeredmény. A lényeg, hogy magad találd ki a rigmust, és vállald fel a nagyvilág előtt, hogy neki csináltad.

11 nulla forintos ajándék Valentin-napra

10. Küldj táviratot! Nyugodtan ijessz rá; az ilyen csínytevések beleférnek. Persze azért ne gyásztáviratot küldj: a legjobb, ha valamilyen utasítást adsz ki benne, amit teljesítenie kell. Ez kelt egy kis izgalmat, az pedig sosem árthat.

11. Csinálj egy website-ot! Ha nagyon ügyes vagy, vagy vannak barátaid, akik segítenek, akkor beleépíthetsz egy véletlenszerűen új és új üzeneteket megjelenítő ablakot, amivel elég sokáig elszórakoztathatja magát a partnered, ha éppen unatkozik; és ugye miért is ne rád gondolna, ha épp nem csinál semmit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top