Szex

Mesélnek a sztárok – Ilyen volt az első alkalom…

Egy friss felmérés szerint a mai fiatal nők az év legromantikusabb napján, vagyis február 14-én szeretnék elveszíteni szüzességüket. Ám még így is sokszor csalódás lesz a romantikusnak vélt első szexuális élményből. Hírességek interjúiból és könyveiből szemezgettünk, ők így emlékeznek az elsőre.

Mesélnek a sztárok - Ilyen volt az első alkalom...Bálizs Anett

A Jóban Rosszban főnővérét alakító színésznő 17 éves volt, amikor elveszítette az ártatlanságát. „Addig vártam az igazira, a nagy szerelemre, és az akkori barátomról azt hittem, ő az. Tévedtem, így aztán az első szexuális élményem igazán felejthető. A férfi annyira odavolt értem, hogy az egész hamar lezajlott. Túl hamar… Én pedig magamban elrendeztem, ez nem volt nagy szám. Szerencsére aztán az élet kárpótolt” – nyilatkozta Anett a Story magazinnak korábban.

Mesélnek a sztárok - Ilyen volt az első alkalom...Hernádi Judit

A Heti Hetesből a Voice-hoz „igazolt” színésznő olyan fiatalon – egészen pontosan 14 évesen – vesztette el a szüzességét, hogy szinte be sem meri vallani. Legalábbis ez áll a Maya című könyvben, melyet Verebes István írt róla. De az agyával és a szívével döntötte el akkor, hogy hirtelen megérett a szexre.

Mesélnek a sztárok - Ilyen volt az első alkalom...Juhász Adrienn

A Jóban Rosszban színésznője szerint az időzítés számít, de nem egy naptárból kinézett dátum a fontos, hanem hogy lelkileg készen álljon mindkét fél. „A volt vőlegényem volt az első férfi az életemben. Középiskolába jártam még, 17 évesen, és ő türelmesen várt arra, hogy felkészüljek az elsőre. Sokat beszélgettünk előtte, és aznap este végtelenül figyelmesen, türelmesen bánt velem.”

 

Mesélnek a sztárok – Ilyen volt az első alkalom...

 

Mesélnek a sztárok - Ilyen volt az első alkalom...Liptai Claudia

A Super Mokka és A Nagy Duett műsorvezetője korábban a Story magazinnak arról mesélt, hogy 16 éves korában volt először fiúval. „De szinte semmi többre nem emlékszem. Nem történt túl romantikusan a dolog, egy szórakozóhelyen jöttem össze az illetővel. Egyéjszakás kaland volt, el akartam felejteni az egészet és úgy tűnik, ez sikerült is…”

Mesélnek a sztárok - Ilyen volt az első alkalom...Zalatnay Cini

Az énekesnő 17 évesen vesztette el a szüzességét. Komár Lacinak adta oda az ártatlanságát, akivel akkor már két éve együtt járt, sőt el is jegyezték egymást. Cini hozzátette a Storynak adott interjújában, hogy még ma is azon a franciaágyon alszik, ahol nagylány lett belőle.

Izlandon korán bújnak ágyba

Az emberek világszerte átlagosan 17,7 évesen szerzik meg első szexuális élményüket. A nők korábban, 17,5 évesen, a férfiak 17,8 évesen vesztik el szüzességüket. A világon egyébként az izlandiak szeretkeznek legkorábban, 15,7 évesen, őket a németek követik 16,2 évesen, majd az osztrákok 16,3 esztendősen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top