Szex

Jennifer Aniston esküvő előtt párterápiára viszi vőlegényét

Jennifer Aniston hamarosan másodszor is kimondja a boldogító igent, ezúttal azonban semmit nem bíz a véletlenre: párkapcsolati terápiára megy vőlegényével.

Jennifer Aniston esküvő előtt párterápiára viszi vőlegényétA 43 éves színésznő Justin Theroux személyében másodszor is megtalálta jövendőbeli férjét, ám ezúttal sokkal tapasztaltabban vág bele a házasságba, a boldogító igen előtt tiszta lapokat akart – ennek érdekében pedig 3 napos intenzív párterápiára viszi kedvesét.

A két fiatal izgatottan készül az esküvőre, ám a színésznőnek ez nem elég, kapcsolatukat szeretné felszabadítani a zavaró problémák alól – írja az angol nyelvű online magazin, a Female First. Ennek érdekében Santa Monicába utaznak, ahol egy speciális terápián vesznek részt, itt többek között üvöltésterápia és közös masszázs vár rájuk – a lényeg, hogy minden félelem és gát a felszínre jöjjön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top