Szex

Őt csalták meg Kristen Stewarték

Kristen Stewart félrelépése nemcsak Robert Pattinson számára volt nagy törés; egy feleség lába alól is kihúzták a talajt, aki most közszemlére tette, mit veszített férje azzal, hogy eltekerte Hófehérke fejét.

Minden ember másképp teszi túl magát társa hűtlenségén. A képen látható szupermodell, Liberty Ross egész egyszerűen közszemlére tette gyönyörű testét, hogy mindenki láthassa, hogy mit veszített Rupert Sanders, az a férfi, aki Kristen Stewarttal szűrte össze a levet tavaly.

Őt csalták meg Kristen Stewarték
Fotó: LOVE Magazine

Bár a gyönyörű modell megpróbált megbocsátani, terápiára is jártak, 9 év házasság után mégis beadta a válókeresetet, az esetet pedig ezzel kommentálta: „Hiszem, hogy mindannyian úton vagyunk, utunk során pedig időnként megleckéztet minket az élet. És néha, amikor a dolgok nagyon rosszul állnak, tudnod kell meglátnod a jót, tanulnod kell belőle, és méltóságteljesen továbblépni” – írja az angol nyelvű hírportál, a Daily Mail. 

Őt csalták meg Kristen Stewarték

Liberty Ross családjával – fotó: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top