Szex

A hét szexkérdése: Miért nem jön az orgazmus?

Mit tehet egy huszonéves lány, aki bár boldog, szerelmes, a nemi csúcson még soha nem járt, a megoldást pedig nem találja. Olvasóink a megoldást keresik...

„21 éves lány vagyok, és még sosem volt orgazmusom. Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek már régóta, csak ez hiányzik” írja egy olvasónk a Megsúgom oldalán. Vajon az olvasók tanácsai tudnak neki segíteni?

A hét szexkérdése: Miért nem jön az orgazmus?
grafika: Dániel András

#163126-os súgás: Önkielégítéssel sincs orgazmusod?

Súgó: Nincs.

#163132-es súgás: Na, ebből is látszik, hogy nem normális dolog „korán” kezdeni. Súgó, nem akarlak bántani, nem tudom, mit jelent nálad, hogy régóta élsz kapcsolatban, de gondolom, ez éveket jelent. A nemi életet elég lenne elkezdeni 18-20 évesen, addig jó sokat önkielégíteni és pettingelni, hogy megismerje mindenki a saját testét. Én egyszerűen ezt nem értem. Én ha szerelmes vagyok és csak rám néz, megérint a szerelmem, majd’ elszállok. Szerintem neked még fogalmad sincs, mi a szerelem.

#163133-as súgás: Nekem 28 évesen volt életem első orgazmusa, igaz, pasival, mert magamnak tudtam okozni korábban. Válts technikát, szerezz be egy vibrit, ha ezek után sem megy a dolog, akkor keress fel egy kineziológust! Sokszor lehet, tényleg lelki ok áll a háttérben!

119: Ha valami hiányzik, akkor hol az egyensúly? Tudjátok, ez olyan, mint amikor valaki azt mondja, nagyon finom a spagetti, DE ha kicsit paradicsomosabb lenne, és a tésztát nem főzted volna szét, jobb lenne. Meg lehet enni így is, csak nem jó!

119: Attól, hogy szerelem, még nem lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Viszont ha csak szeretik egymást, meg jó együtt, és azért szexelnek, hogy a srácnak legyen jó. Hát továbbra sem látom az egyensúlyt.

Súgó: 19 évesen kezdtem a szexet, vele, előtte volt petting más srácokkal is, velük sem volt orgazmusom.

Súgó: Nem molesztáltak, nem volt semmi ilyesmi. Neki is probléma, mert ilyen még nem fordult elő vele, hogy nem tudott egy lányt kielégíteni. Szóval ez kettőnk problémája, de nagyon szeretjük egymást, és ha ez nem szerelem lenne, akkor már rég elhagytuk volna egymást, mások ennél kisebb probléma miatt is szétmennek.

Súgó: Nagyon könnyen felizgulok, ezzel nincs gond, meg élvezem is nagyon, de sehogy nem tudok elmenni.

#163190-es súgás: Tényleg ki kellene próbálnod előbb saját magaddal, valami jó kis vibrivel.

Súgó: Próbáltam magammal is, de úgy nem tudok felizgulni, nekem ez csak párban megy.

#163203-as súgás: Az orgazmus fejben dől el a NŐKNÉL.

#163210-es súgás:
Ha magaddal nem tudsz felizgulni, akkor tiltás alatt van az autoerotika, és ez kihat a párkapcsolati erotikára is.

Súgó: Már több, mint 2 éve gyakorolunk, de egyszerűen nem megy, és meg szeretnék mindent tenni annak érdekében, hogy ez változzon.

kisnöci: Gondolom az se segít már a problémán, hogy ennyire rágörcsölsz a témára. Azt mondod, magát az aktust élvezed, csak a kiteljesedés, a csúcs hiányzik. Én azt tanácsolnám, hogy ne stresszelj, szexeljetek sokat, változatosan, különböző pózokban, próbáljatok ki sok mindent, és hidd el, jönni fog az magától. Az is lehet, hogy fejben nem értél még meg a dologra, ez sem ritka eset, erre az esetre is azt tudom tanácsolni, hogy türelem, és semmi görcsölés.

#163273-as súgás: Szerintem meg egész egyszerűen a csávója sem tudja, hogyan nyúljon hozzá megfelelően. Nekem ez a véleményem.

#163320-as súgás: Súgó, nekem is csak a 3. hosszú távú kapcsolatomban lett orgazmusom (most is ő a párom), úgyhogy igen, lehetséges, hogy a pasid sem figyel eléggé, és te is blokkolod saját magad valamivel vele kapcsolatban. Mondom, nekem is most sikerült, pedig volt előtte hosszú kapcsolatom, kalandom is, és masztival mindig elmentem. Szóval szerintem nem árt a kapcsolatodat is átgondolni, mielőtt „szervi gondokkal” dokihoz rohansz (ilyen nincs is amúgy).

#163473-as súgás: Kedves súgó! Nekem sem sikerült másfél évig a párommal (első komoly kapcsolat). El is voltam keseredve rendesen, volt, hogy emiatt a szexet sem élveztem, mert már kedvem sem volt hozzá. Viszont egy idő után nem foglalkoztam vele tovább, és egyszer csak sikerült, és utána már szinte mindig. Rá kell érezni a dologra. Viszont a fiúnak is segítenie kell benne. Próbálkozzatok sokat.:) És nem szabad stresszelni.

vecca: Nekem is ez volt, egészen addig, amíg el nem kezdtem edzeni, tornáztatni a hüvelyizmaimat. Inkontinenciával küzdöttem 23 évesen. Az intim torna hatására azt éreztem, hogy életet lehelek a puncimba, aztán hónapokkal később az első hüvelyi orgazmust is átéltem.

A hét szexkérdése: Miért nem jön az orgazmus?

Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top