Szex

Vágykeltő recept: Habos csilis csokikrém

Soma Mamagésa vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális öröm forrása. legújabb könyvében pedig olyan recepteket ad az olvasóknak, amikkel ez az öröm fokozható. A mai recept a habos csilis csokikrém.

Bujálkodás közbeni falatok: Akár közvetlen szex előtt, itt is a könnyen emészthető, frissítő, viszont az ízek orgiáját nyújtó ételeket javaslom.  Mivel falatokról beszélünk, nem pedig egy éhes ember elé tálalt bőséges vacsoráról, így kisebb adagokról, épp csak kis kóstolókról, ízlelőbimbó-felhergelésről van szó. Íme! Jöjjön a csokikrém.

Vágykeltő recept: Habos csilis csokikrém
                                                                                       Fotó: Miklóska Zoltán

Hozzávalók:
• 25 dkg jó minőségű, lehetőleg 75-80%-os kakaótartalmú keserű csoki
• 2-3 evőkanál (kb. 3 cent) zsíros tejszín
• 4 tojás
• 1 zacskó vaníliás cukor
• csilipor
• ízlés szerint barna cukor

Elkészítés:
Fogjuk, kérem szépen, nagy tisztelettel a csokoládét, és kisebb darabokra törve olvasszuk meg gőz fölött. Közben szépen kevergessük. Amikor már teljesen krémessé olvadt a csoki, adjuk hozzá a tejszínt, és húzzuk le a tűzről. Válasszuk szét a tojásokat, a sárgáját keverjük bele a már meglévő/alakuló krémbe. A keményre vert habba tegyük bele a vaníliás cukrot, majd az egészet szép óvatosan forgassuk bele a csokimasszába, és szórjunk hozzá annyi csiliőrleményt (legjobb, ha kőmozsárban mi magunk törjük össze előtte a megszárított csilit, mert akkor intenzívebb az ereje), amennyit ízlésünk diktál. Ha szeretnénk, hogy az egész édesebb legyen, akkor ízlés szerint egy kis cukor is mehet bele. Porciózzuk ki edénykékbe vagy poharakba, majd tegyük a hűtőbe. Minél tovább hagyjuk állni, annál jobban besűrűsödik.

A recept Soma Mamagésa Afrodiziákumok című könyvéből való.

Vágykeltő recept: Habos csilis csokikrémHogy mennyire szexuális a szex, azt talán nem kell magyaráznunk. Soma Mamagésa viszont azt vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális öröm forrása. Hogy hogyan, arra ebben a művészi fotókkal illusztrált, valóban kivételes kötetben tanítja meg az olvasóit. Sorait olvasva az afrodiziákum kifejezés új jelentést nyer; Soma ugyanis azt mutatja meg: bármely étel lehet vágykeltő, ha tudjuk a módját, hogyan kell elkészíteni. Ha tehát, kedves olvasó, elképzelésed sincs, miképpen kellene afrodiziákummá varázsolnod a paprikás krumplit és a kovászos uborkát, íme, itt a lehetőség, ragadd meg! S közben járd ki a gyönyörkeltés spirituális iskoláját is Somával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top