Szex

Hölgy alkalmi kísérőt keres

Mi visz rá egy nőt arra, hogy szexmunkáshoz forduljon? Mire gyógyír egy fizetett éjszaka? Hogyan kerül egy családfő olyan helyzetbe, hogy esténként ismeretlen asszonyokat tesz boldoggá néhány ezresért?

Hölgy alkalmi kísérőt keresA levendulás illóolajat összekeverte egy kis citromfűolajjal, belecsöppentett egy keveset a vízzel teli flakonba, majd az ingre fújta az illatos, vizes permetet. Melinda imádta illatosra vasalni a ruhákat. Jó kedve volt, és bár elmúlt este tíz, nem érezte terhesnek, hogy házimunkát végez. Nemrég ért haza Dávidtól, Gergő éjszakás, hajnalban jön haza. Ez a találkozó most nem volt olyan meglepően extrém Melinda számára. Most is szerepjátékkal kezdtek, de ezúttal nem a jelmezeken volt a hangsúly, mint legutóbb.

Dávid egy kopott kertésznadrágot vett fel, és a játék alapja a nyers szex volt. A neveletlen fiú magáévá teszi a finom hölgyet. Ez már nagyon izgatta Melinda fantáziáját. A férje a legvadabb szexjátékok közben is nagyon gyengéd, tisztelettudó. A nőt viszont vonzotta, hogy valaki nyersen beszéljen hozzá, hogy tiszteletlenül, faragatlanul, de szenvedélyesen falja fel. Megbeszélték, hogy a nő azt szeretné, ha a fiú ellentmondást nem tűrően tenné magáévá, és a lehető legtöbb módon elégítse ki Melindát, mintha még sosem lett volna orgazmusa és ő akarná meggyógyítani.

Dávid legutóbb is jó volt a „vezetésben”. A nőnek csupa ponyvaregényt megszédítő jelenet járt a fejében, amikor a főhősnő órákig élvez, mert egy titokzatos fiatalember nem bír betelni vele. Ilyesmire vágyott, és Dávid alkalmasnak bizonyult erre a küldetésre is. A konyhabútortól kezdve a padlón át az ablakpárkányig körbecipelte Melindát, közben markolta, csókolta, nyalta-falta ahol csak lehetett, ahogy csak bírta. Harapott, karmolt, még jégkockákat is bevetett.

Ez még eddig nem jutott eszébe a nőnek, de a közvetlenül benne olvadozó kockák őrjítő hatással ingerelték, imádta. Eljátszották azt is, hogy épp taxiban ülnek és Dávidnak addig kell kényeztetnie a nőt, amíg az el nem élvez, de szigorúan betartották a szabályt, miszerint mindezt észrevehetetlenül, halkan csinálják. Melinda egyre jobban belejött az utasítgatásba, Dávid pedig engedelmesnek bizonyult. A „program” hatásos volt, a végére mindketten jól elfáradtak. Ez a találkozó is jólesett Melindának, nem a rengeteg orgazmus miatt, hanem mert ismét sikerült ledobnia egy adagot a maradék gátlásaiból, és ettől napról napra könnyebbnek érezte magát.

Amikor hazaért, érezte, hogy kell még valami levezetés, túlságosan felpörgette ez a sok kielégülés. Nem is állta meg, hogy ne érintse meg magát. Ezt is egyre többször tette, hogy megismerje teste reakcióit, amelyeket csodálattal fedezett fel. Aztán már tényleg el akarta terelni a gondolatait a szex bármelyik formájáról, szóval vasalni kezdett. A vasalás lenyugtatta az érzékeit. Miután végzett, leült a gép elé. Az utóbbi hetekben újra megengedte magának, hogy szörfözgessen az interneten. Kizárólag akkor, ha egyedül volt otthon és már nem maradt teendője. A Facebookot viszont kerülte. Nem azért, mert félt a visszaeséstől, hanem mert szégyenteljes emlékeket idézett fel benne. Viszont rátalált egy oldalra, amelyen kérdéseket lehet feltenni és válaszolni rájuk, név nélkül. Régebben, még a sikertelen babapróbálkozások ideje alatt keveredett erre az oldalra, hogy megossza a kétségeit, és válaszokat kapjon rájuk. Bármilyen témáról legyen is szó, itt mindenről lehet olvasni. A különböző orális technikákról is itt kezdett el tájékozódni.

Hölgy alkalmi kísérőt keres

 

Olvasott feleségekről, akik nem szeretnek szopni, vagy olyanokról, akiknek évek óta nincs orgazmusuk. Férfi prostikról is voltak fórumok, de leginkább arról, hogy vajon mennyit kereshetnek. Épp egy ilyen kérdést olvasott, amikor meglátott egy kérdést, amely pár órája került fel. „Ismertek olyan nőt, aki volt már férfi prostituáltnál? Szívesen leveleznék róla, kíváncsi vagyok, és nem ítélkezem. Valaki?” Melinda szeme felcsillant. Hirtelen felindulásból írt. „Én voltam már, bár nem sokszor, kérdezz nyugodtan.” A gondolat, hogy egy arctalan idegennek elmondhatja mindazt, amit átélt az utóbbi években, felemelő volt. Bár nem tudta, hogy a kíváncsi idegen tényleg nem ítélkezik-e felette. De egy próbát megér. Két percen belül kiderült, hogy egyszerűbb e-mail címet cserélni, és indulhat a levelezés. Gyorsan felállt, feltett főni egy adag teát, és mire visszaült a géphez, már ott várta egy levél.

Szia! Először is nagyon köszönöm, hogy leveleznél velem. Kíváncsi típus vagyok, érdekelnek a különböző történetek, és ritkán hallani olyan nőről, aki férfi prostituálthoz jár. A háttér érdekelne, és hogy miért is döntöttél emellett. Hidd el, tényleg nem fogok ítélkezni, számomra nagy dolog lenne, ha valaki őszintén vallana nekem, és hátha neked is jólesne kiönteni a szíved-lelked egy idegennek. Nagyon hálás vagyok, ha segítesz nekem. Szép estét!

Azonnal megörült! Egy pillanat alatt eldöntötte, hogy igen, mindent megír ennek az idegen nőnek. „Ismeretlen, arctalan, így végre a férjemen kívül mással is félelem nélkül őszinte lehetek!” Ebben a pillanatban megérkezett Gergő. Melinda odaszaladt hozzá, szorosan megölelte. Gergő megpuszilta a homlokát és nagyot sóhajtott.
– De jó itthon!

A részlet Nagy Szilvia és Szabó Anna Eszter Hölgy alkalmi kísérőt keres című könyvéből való. 

Hölgy alkalmi kísérőt keresA könyvből olyan nőket ismerhetünk meg, akik a kényszer, a boldogtalanság vagy csak az egyszerű örömszerzés okán pénzért veszik a szerelmet, eközben pedig olyan férfiak története is feltárul előttünk, akik prostitúcióval keresik a kenyerüket.

Mi visz rá egy nőt arra, hogy szexmunkáshoz forduljon? Mire gyógyír egy fizetett éjszaka? Hogyan kerül egy családfő olyan helyzetbe, hogy esténként ismeretlen asszonyokat tesz boldoggá néhány ezresért? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keres választ a két fiatal újságírónő második kötete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top