Szex

Akarnád tudni, hány nővel szexelt?

Mielőtt lefekszel vele, akarnád tudni, hogy előtted hány emberrel szexelt?

A különféle AIDS-prevenciós kampányok többségéről nem nagyon lehet elmondani, hogy mély nyomokat hagynának a nézőben, néha azonban mégis készül pár olyan anyag, ami idegesítően célba ér. Ilyen lett az a videó is, ami a vágy tetőfokán egész egyszerűen lelohaszt: arra figyelmezteti a szexelni készülőt, hogy XY és 32 másik nő/férfi már „járt itt” – vagyis szexelt az illetővel. Az üzenet lényege egyszerű: soha nem tudhatod, hogy aktuális szexpartnered hányan próbálták már ki. Az ilyen jellegű provokatív kampányokra pedig már csak azért is szükség van, mert a nemi betegség nem válogat, a 25 évesek fele elkap valamilyen nemi betegséget. 

A reklám szellemi atyja a McCann Worldgroup Helsinki reklámügynökség, akik a Facebook ihletett meg, ott ugyanis az emberek szinte mindent megosztanak magukról: itt eszik, ott fürdik, ennek a társaságában bulizik vagy épp tünetet – s ha már így kiteregetjük a hétköznapjainkat, azt is simán kiírhatnánk, hogy épp kivel szexelünk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top